reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

sylwia- no ja miałam podobnie przed ciążą cykle po 40 50 dni....więc nawet jak zaszłam to niezauważyłam po ciąży urodziłam w listopadzie w kwietniu dostalam pierwszy okres a póżniej miałam w miarę regularnie w końcu miałam zawsze 12 każdego miesiąca a teraz w grudniu znów przeskok i spóźniała sie tydzień już testa robiłam ale przyszła[i dobrze] teraz zobaczę jak będzie dopiero 8. powodzenia życzę...a może testy owu by ci pomogły słyszałam że niektórym pomogły

reklama
Kinga- to szkoda ,że nie pojedziecie zdrówka dla dziecinki Twojej:tak:
Diablica- też czytałam o tych testach na cpp dziewczyny robiły takie i niektórym się udawało on chyba też pokazuje dwie kreseczki tylko jak jest owu to jedna ciemnieje bardziej.

Sylwia skoro @ jeszcze nie ma to nic nie jest przesądzone. O testach owu też słyszałam, ciekawam tylko ile one mogą kosztować?
Wisienko nie gniewamy się i rozumiemy. Mam nadzieję, że niedłuo będzie u Ciebie lepiej. A piernik wg Twojego przepisu był przepyszny!!!

diablica racja, allegro - nasz wielki przyjaciel:-D Ja póki co nie planuje korzystać z testów owu, bo z Kubą udało nam się w pierwszym cyklu:-) Zobaczymy jak będzie tym razem.;-)

Kamea- a kiedy zaczynacie bo się trochę pogubiłam kto kiedy?
Właśnie uświadomiłam sobie ,że ja będę ostatnia na wątku ,która będzie się starać
:tak:

Myśleliśmy o czerwcu, ale nie wiem czy nie poczekamy do listopada... Okaże się w czerwcu.Zresztą mój mąż to najlepiej zabrałby się do roboty już teraz:-D

Kamea- czas do czerwca szybko zleci :tak:
ja czekam do co najmniej maja 2013 wtedy lekarz mi powie czy już mogę bo biorę leki niestety do tego czasu, do maja zamierzam doprowadzić poziom tsh do ładu bo mam problemy z tarczycą, odwiedzić ginekologa ,a to już niedługo bo idę na cytologię obgadam z nim kwestie czy będę coś w ciąży brała na podtrzymanie czy nie zobaczymy co mi powie może jeszcze jakieś badania podpowie.

reklama
Ja cytologie robiłam w zeszłym roku.Chce być tylko z dentystą na czysto. Głupie zęby a mogą napaskudzić w trakcie ciąży. No i ciągle martwi mnie praca. Mam wrażenie, ze zaden moment nie będzie odpowiedni na dziecko, bo ciągle mamy coś ważnego do zrobienia. Tym bardzie mnie to martwi, bo najprawdopodobniej całą ciąże będę musiała spędzić na L4

Do góry