reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Zonqa moj tez spi jeszcze w lozeczku ,i narazie tak zostanie..mam duze lozko dla niego ale w malym pokoju a ze maly je jeszcze mleko w nocy wiec chce miec go blisko siebie :tak:

Joweg to poprzytulaj sie do meza,od razu bedzie cieplej :-p

Ja wysprzatalam domek,maz pojechal z Natanem i Alanem do sklepu fotograficznego a ja zostalam z Kuba ,oczywiscie zostal aby posprzatac swoj pokoj :-D

reklama
Witam niedzielnie. Rosół bulgocze az miło, mięsko się piecze, Mila rozrabia....a ja uciekłam na chwilę do kompa. Ostatnio u nas trochę problemów i cięzko mi zdobyć się na paplanie na forum. Miejscie dla mnie więc wyrozumiałość.
Mila ząbkuje i skacze. Wszystko jakieś takie napiete.......Musze sobie znalexć jakiś pozytywny punkt zaczepienia bo zamiast spedzać miło czas przed powrotem do pracy, ciągle się dołuję....

Wisienko rozumiemy i sie nie gniewamy ;-) zdajemy sobie sprawe z tego ze przed powrotem do pracy chcesz spedzac jak najwiecej czasu z rodzinka ...a w pracy napewno sie ulozy,rozplanujesz sobbie czas ,bedzie dobrze ;-)

Sylwia- no to kolejny cykl boboseksów przed Wami:tak:.
Trzymam kciuki aby kolejny cykl był trafiony;-)
a my z M dziś się wybieramy na światełko do nieba z okazji WOŚP.

Sylwia- a może późno owulacje miałaś i to dlatego test nie wychodzi w sumie by się zgadzało bo jeśli @ się spóźnia to owulka musiała być siłą rzeczy później powtórz test za parę dni jeśli @ nie przyjdzie, ja tak miałam zrobiłam w dniu @ nic nie wyszło , a kilka dni później już tak:tak:

sylwia do puki nie ma @ nie ma nowego cyklu. Narazie czekaj.. i nie dołuj się zaraz.

też mieliśmy jechać na światełko do nieba ale u nas o 20. Nie pojedziemy bo Filip chory jest.. szkoda.bardzo chciał zobaczyć fajerwerki

reklama
moja mala tez jest przeziebiona nie jestem zdolowana tylko wnerwia mnie to ze naal jej nie ma ze wracaja czasy jak jej nie bylo mialam tak przed ciaza kilka razy ;/

Do góry