reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

dzień doberek

Moja córa wczoraj o dziwo zasneła po 20 i spała do rana do 5 potem cycuch i razem do 9 takie nocki to ja lubię bo ostatnie dwie to ja usypiałam 3 godziny szła spać o 12 w nocy czasami po i rano bach 7-8 godzina na naogach.......kołuje jakieś śniadanko dla brzdącula jak zje to sie znów odezwę
miłego dnia

reklama
Okaże się za 4 dni wolałabym, żeby @ przyszła bo mam niewielki stan zapalny i biorę leki. Choć bardzo bym się ucieszyła jakby to było już, ale z drugiej strony bym się martwiła jak leki wpłyną na bąbla. Mam nadzieje, że jest to efekt okropnej pogody.

Okaże się za 4 dni wolałabym, żeby @ przyszła bo mam niewielki stan zapalny i biorę leki. Choć bardzo bym się ucieszyła jakby to było już, ale z drugiej strony bym się martwiła jak leki wpłyną na bąbla. Mam nadzieje, że jest to efekt okropnej pogody.

to czekamy! :]

diablica witaj!!!

no jestem....już po śniadaniu. Była u nas sąsiadka i poinformowała mnie ze jutro mamy kolęde więc..............trzeba ogarnąć ten sajgon w domu....zmykam do póżniej

Hej ja rowniez sie witam :-)

Dzisiaj maz w domku wiec moze mnie byc troszke mniej,mamy w planie pojechac do sklepu poogladac terakote,glazure i inne *******eczki,bo chcemy zrobic sobie lazienke bo stary wyglad juz nam sie znudzil...no i myslimy o wymianie mebli kuchennych,jednak maz nie chce slyszec o wyprowadce,wiec w mieszkanko mozna inwestowac :-pa jutro przychodzi builder i nam wszystko wyceni :eek:

Kurczaczek się piecze, mężuś sprząta samochód a dziecię wisi na parapecie i patrzy co tata robi:-D

Muszę m zmolestować by wreszcie kupić młodemu łóżko bo póki co śpi w niemowlęcym łóżeczku:eek: i pamiętać by po opłacać rachunki.

Zmykam i do kliknięcia później

no my już po spacerku....spadł w nocy śnieg i pierwszy raz po tych choróbskach wyszłyśmy na sanki porobiłam zdjeć i filmików dla potomności hehe no ale młoda teraz śpi wyhasana więc lecę obrus prasować i jakiiś obiadek zdziałać

reklama
Witajcie babolki trochę naprodukowałyście od wczoraj:tak:
ja i M mamy jedno autko i jest to skoda octavia.
ja dziś na obiadek zrobiłam boloński kociołek :-p po raz pierwszy z pomysłu na czy jakoś tak i całkiem to dobre z pieczarkami i mięskiem mielonym no i makaronem.

Do góry