reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Jord no troszke lipa ze tak pozno chodzi spac,ale z drugiej stony budzi sie pozniej...zawsze znajdzie sie jakis plus :-D

Jow milej nocki u boku meza ...

Dziewczyny, ale naprodukowałyście przez te kilka godzin!!!:szok:Już nie pamiętam co któej miałam napisać:eek:
Joweg trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie:tak:A było też coś o prawku... Też słyszałam, ze w Niemczech jest łatwiej zdać egzamin niż w Polsce. Tam mało kto oblewa, jak się obleje któryś raz to wysyłają na tzw. Idiotentest. Ja miałam fuksa i udało mi się zdać za pierwszym razem.
Kuba leżał pod respiratorem 14 godzin, bo jest wcześniakiem z 32 tc. Wiele przeszliśmy przez pierwszy rok jego życia. Był to b. trudny rok.... Strasznie się boję, że sytuacja się powtórzy... U mnie nic nie może być normalnie.
Diablica Kuba praktycznie nie choruje, ale pamiętam, że zdarzyło się, że przepisano mu wit. C. Z bajkami jest różnie, a słodycze to przyznaje, ze bywa, że mały zjada ich więcej. Cwaniak jak ma ochotę na coś słodkiego to sam idzie do szafki i sobie wyjmuje. Ale sprawdze twoją teorie w praktyce:tak:

Kamea to tez nie mieliscie lekko,tyle stresu i napewno walki o zdrowie dla malego ...mam nadzieje ze to co najgorsze juz za wami i sytuacja sie nie powtorzy :tak:

A sasiedzi dalej szaleja ,zostalo zgloszone i w poniedzialek maja zajac sie sprawa a na przyjazd policji trzeba poczekac ,moze nawet kilka godz,tu policja nie zajmuje sie takimi sprawami :sorry2:

Kamea widze ze tez spac nie mozesz :-p

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,

ja to nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, nie mogę spać, ciągle mi słabo, jakaś taka jestem nie wyraźna.

Zmykam ogarnąć Fifka i siebie. Mężuś pojechał na giełdę do Słomczyna więc pewnie będzie kiela 14-15. Więc będę częściej dziś zaglądać na BB.

reklama
zonqa jakieś paskudztwo się ciebie uczepiło a może zaskoczyłaś :rofl2: uważaj tam na siebie.

a ja czekam na męża.
pojechał na uczelnie.

Do góry