reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

ooo ale dziwne ja np mialam inna niz zwykle dostalam plamien 2 grudnia a @ dotalam 3 ale nie bylo tak duzo jak zawsze ale skrzepy krwii mialam

reklama
Sylwia a ja zaszlam w maju,w czerwcu maialm normalna '@ ktora trwala 7 dni a w lipcu mialam tylko plamienia i kiedy zrobilam test to bylam w :szok: bo otatni raz przytulalismy sie wlasnie w maju,bo w czerwcu mialam gosci i nie bylo jak :-D stad wiedzialam kiedy zaciazylam...:tak:

Brala tabletki anty dla kobiet karmiacych i nie musiala robic przerwy w ich przyjmowaniu wiec @ nie miala,ruchow nie czula bo Adas byl nisko usadowiony a ona miala lozysko czesciowo na przedniej scianie ...a dowiedziala sie przypadkowo jak dostala krwotoku trafila do szpitala doslownie (myslala ze umiera) ,zrobili jej usg a tam dziecko :-D ale byla w szoku, maly w marcu skonczy roczek,cale szczescie ze wszystko dobrze sie skonczylo i maly jest zdrowy ...

No juz jestem dzieci spia,maz tez wiec siedze na necie ... widze ze nikogo nie bylo,dziewczyny co sie stalo ze tak malo zagladacie i prawie nic nie piszecie ?? :eek:

reklama
Hej Kinia

U nas tez pogoda nas nie rozpieszcza ciagle pada i wieje ...

Maz przywiezie paczusie do kawki trzeba sobie troszke oslodzic zycie :-p

Do góry