reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Bunny no wiedziałam że będzie wporządku ale dobrze to usłyszeć od lekarza....jestem dumna ze swojego e-siostrzeńca/siostrzenicy że tak ładnie sie rozwija i rośnie niech sobie tam siedzi i się wtula przez następne 34 tygodnie. Widać że to będzie grzeczne dzieciątko.....e-ciocia Wam to mówi.

sylwia -witamy w poczekalni, powiedz coś więcej o sobie

zonga- poczekamy....załatw co tam masz do załatwiania i wracaj

reszta babek nie odpiszę bo mi dziecie marudzi....do później

reklama
Zonqa pozalatwiaj swoje sprawy,my tu na Ciebie czekamy...

Bunny bardzo sie ciesze ze jestes po wizycie i wszystko z fasolinka dobrze,teraz tylko sie cieszyc ;-)

Sylwia witamy i mamy nadzieje ze sie rozgoscisz :-)

Wisienko co u Ciebie ?

Widze ze musze sama zaczac temat watku zamknietego,a wiec chcialam przypomniac ze jest juz styczen :rolleyes:

Dziewczyny chciałabym z wami zostać i spełnić swoje marzenie ale to wszystko zależy od tego czy z m będziemy mieli zatrudnienie chociaż jedno z nas. Tak więc trzymajcie kciuki by wszystko się ułożyło.

a z checia sie rozgosze :)
Mam na imie sylwia mam 22 lata coreczke ktora ma prawie 1,5 roczku zaszlam w ciaze po 2 latach ale warto bylo tyle czekac :)
moj maz ma 25 lat jestemy oboje z woj.lodzkiego z belchatowa
ogolnie mija nam 4 cykl staran mamy nadzieje ze ostatni ale zobaczymy
mam tylozgiecie macicy gronkowca i jestem po usunieciu pecherzyka zolciowego ale to inna historia ;/

Zonqa kochana trzymam kciuki aby bylo wszystko jak nalezy,no i wiadomo za prace rowniez &&& ale i tak zostan z nami ;-)

Sylwia mojego meza siostra mieszka niedaleko Belchatowa tylko dokladnie to nie wiem gdzie:-ptrzymam kciuki za II kreseczki a kiedy testujesz?

zonqa zaciskam mocno kciuki za was :)
ja testuje za 5 dni w poniedzialek jak w niedziele nie przyjdzie ale chyba idzie bo lekko czuje jajnik ;/

Dziekuje za kciuki i pamięć. Jest wszystko dobrze pecherzyk odpowiada wielkością 6 tygodniowi więc tak jak powinnien. Dostałam lutke. Nastepna wizyta za 2 tygodnie. Nawet sobie nie wyobrażacie jaką jestem szczęśliwa

CIESZE SIĘ :) gratulacje!!! :-)

sylwia powodzenia i życzę ci pozytywnego testu!

A ja wmymęczona.... :/

reklama
Do góry