reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Bunny no wiedziałam że będzie wporządku ale dobrze to usłyszeć od lekarza....jestem dumna ze swojego e-siostrzeńca/siostrzenicy że tak ładnie sie rozwija i rośnie niech sobie tam siedzi i się wtula przez następne 34 tygodnie. Widać że to będzie grzeczne dzieciątko.....e-ciocia Wam to mówi.

sylwia -witamy w poczekalni, powiedz coś więcej o sobie

zonga- poczekamy....załatw co tam masz do załatwiania i wracaj

reszta babek nie odpiszę bo mi dziecie marudzi....do później

reklama
Zonqa pozalatwiaj swoje sprawy,my tu na Ciebie czekamy...

Bunny bardzo sie ciesze ze jestes po wizycie i wszystko z fasolinka dobrze,teraz tylko sie cieszyc ;-)

Sylwia witamy i mamy nadzieje ze sie rozgoscisz :-)

Wisienko co u Ciebie ?

Widze ze musze sama zaczac temat watku zamknietego,a wiec chcialam przypomniac ze jest juz styczen :rolleyes:

Dziewczyny chciałabym z wami zostać i spełnić swoje marzenie ale to wszystko zależy od tego czy z m będziemy mieli zatrudnienie chociaż jedno z nas. Tak więc trzymajcie kciuki by wszystko się ułożyło.

a z checia sie rozgosze :)
Mam na imie sylwia mam 22 lata coreczke ktora ma prawie 1,5 roczku zaszlam w ciaze po 2 latach ale warto bylo tyle czekac :)
moj maz ma 25 lat jestemy oboje z woj.lodzkiego z belchatowa
ogolnie mija nam 4 cykl staran mamy nadzieje ze ostatni ale zobaczymy
mam tylozgiecie macicy gronkowca i jestem po usunieciu pecherzyka zolciowego ale to inna historia ;/

Zonqa kochana trzymam kciuki aby bylo wszystko jak nalezy,no i wiadomo za prace rowniez &&& ale i tak zostan z nami ;-)

Sylwia mojego meza siostra mieszka niedaleko Belchatowa tylko dokladnie to nie wiem gdzie:-ptrzymam kciuki za II kreseczki a kiedy testujesz?

zonqa zaciskam mocno kciuki za was :)
ja testuje za 5 dni w poniedzialek jak w niedziele nie przyjdzie ale chyba idzie bo lekko czuje jajnik ;/

Dziekuje za kciuki i pamięć. Jest wszystko dobrze pecherzyk odpowiada wielkością 6 tygodniowi więc tak jak powinnien. Dostałam lutke. Nastepna wizyta za 2 tygodnie. Nawet sobie nie wyobrażacie jaką jestem szczęśliwa

CIESZE SIĘ :) gratulacje!!! :-)

sylwia powodzenia i życzę ci pozytywnego testu!

A ja wmymęczona.... :/

reklama
Do góry