reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

nie robilam jak mysle o poraniu krwii to mi nie dobrze na sama mysl ;/
wiecie co moze sobie zrobie badania jak w ciagu roku nam sie nie uda mamy jeszcze czas do wrzesnia jak cos to dopiero wtedy bede sprawdzac co tam u mnie sie dzieje :p

reklama
Sylwia- więc rozumiem ,że staranka planujecie na wrzesień?No to jeszcze masz czas:tak:
ja sobie robiłam masę badań bo poroniłam jedno dzieciątko i z tąd wiem co może w trawie piszczeć dużo czytałam o hormonach w czasie ciąży , mam też niedoczynność tarczycy , byłam w szpitalu na badaniach hormonalnych ,a wysłał mnie endokrynolog kłuli mnie 9 razy w ciągu doby :tak:i wyszła mi ta niedoczynność.

Będąc w ciąży leżałaś w szpitalu?
No to Ty jesteś weteranka zastrzyków
:-)
życzę Ci aby te staranka trwały krócej aby szybciej się udało

no z tym to nawet mi sie kiedys snilo ;/ to bylo cos strasznego le najwazniejsze ze coreczka jest zdrowa
nie dziekuje zeby nie zapeszactobie tez zycze szybkiej ciazy i bez problemowej
ja przed chwila zaliczylam przytulanie z plytkami w kuchni ;/ brat zalal cala kuchnie przejechalam sie po plytkach i oczywiscie upadlam na plecy wszystko mnie teraz boli ;/

Ostatnia edycja:
Sylwia-Ja też nie dziękuję:-)
My z M będziemy się starać dopiero w 2013 roku do maja 2013 przyjmuję psychotropy i dlatego czekam ze starankami jako jedyna puki co będę rodziła po raz pierwszy i nie ukrywam ,że się obawiam porodu jak chyba każda z nas po raz pierwszy nowe przeżycie to jest jakby nie było, podczas poronienia miałam skurcze leżałam plackiem ,a i tak mi to nie pomogło mam nadzieję ,że kolejna ciąża będzie szczęśliwie donoszona.
doczytałam teraz o tych płytkach to współczuję bólu kiedyś wyrżnęłam się na lodzie na plecy i pękła mi kość ogonowa do tej pory odczuwam jak się pogoda zmienia.

Logopeda do nas przychodzi bo mały trochę za mało mówi a poza ty trzyma wypięty język. Terapia polega na stymulowaniu jego mowy po przez ćwiczenie sylab.

Dziewczyny współczuje Wam problemów z zajściem w ciąże i problemami zdrowotnymi.

Nam się udało za pierwszym razem i mam nadzieję, że tak zostało. Ja mam bardzo regularne @ trwające 29 dni. Problemów z hormonami brak choć w dzieciństwie miałam problemy z tarczycą.

Wierzę, że Nasze marzenia się spełnią.

Idę zaparzyć kawki i zjeść ciastko francuskie z budyniem bo niestety pączków dziś nie było:confused2:

Zonqa- to owocnych ćwiczeń z logopedą życzę, moja bratowa też ma taki problem ,a nic z tym nie robi jej synek w lutym 3 latka skończy ,a zamiast mówić pokazuje.
Narobiłaś mi ochoty na coś słodkiego mam wafelki orzechowe i sobie zjem:-p

reklama
Kobietka ,Jord fajnie ze sie odezwalyscie...piszcie czesciej na ogolnym ;-)

Zonqa moj tez malo mowi,mozna powiedziec ze prawie wcale,Kuba tez pozno zaczal mowic bo ok 3 r.z bylam nawet u lekarza ale mowil ze do 3 roku dziecko ma czas i u nas tak bylo :tak:
Widze ze zarazilam slodkosciami :-p

Do góry