reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Hej dziewczyny

wszędzie wieje, zimno i ciemno.
Właśnie wyszła od nas logopeda i współpraca chyba będzie wreszcie owocna.
Muszę z małym lecieć po zakupy bo w lodówce zostało raptem tylko światło. A kawa z mlekiem i pączkiem to połączenie idealne:tak::-D:-) na taką pogodę

reklama
Zonqa a maly ma jakies problemy z mowa ze byl u Was logopeda ?
Oj tak kawa i paczek pasuja idealnie,wlasnie sie nim objadam :-p

Ostatnia edycja:
Sylwia- witaj kochana , zostań tu z nami , dobrze doczytałam ,że już będziesz testować?
ja się witam z kawką , u mnie też pogoda paskudna wieje ,leje bleeh.
Bunny- tak się ogromnie cieszę ,że wszystko jest ok ,a nie mówiłam
:tak:
coś nas tu mało się zrobiło gdzie wszystkie gaduły?pewnie w pracy siedzą , tylko ja taka bezrobotna ehh.

Jord- no pogoda nie rozpieszcza ,ja osobiście nigdzie się dzisiaj nie ruszam bo na szczęście nie muszę:tak:
dziś robię skrzydełka w marynacie do kurczaka:-p muszę je zaraz zamarynować ,a potem upiekę.

tak kobietka jeszcze sie nie znamy :)
zostaje z wami bo u mnie staranka moga troszke dluzej potrwac :p
no jesli do niedzieli nie przyjdzie to w poniedzialek testuje

Sylwia- to spóźnia Ci się @ , czy po prostu masz przeczucie ,że mogłaś zaskoczyć?
Mamy tu już Bunny zafasolkowaną :tak:fajnie by było jakby kolejna fasolka się wykluła
:-);-)

mozna powiedziec ani to ani to ostatnie 6 cykli mialam takie ze dostawalam @ w 37dc w 28 d w 31 dc w 37 dc w 28 d i w 30 dc wiec wole poczeka do 37 dc a na ciaze chyba nie licze bo kochalismy sie w 12 dc i w 22 dc wiec chyba nicic z tego

reklama
Sylwia- no to widzę ,że u Ciebie wszystko takie rozregulowane , też tak miałam ,ale to było od leku , który brałam wzrastała mi prolaktyna, a robiłaś sobie badania poziomu hormonów we krwi bo takie zachwiania to może być sprawa hormonalna.Może prolaktyna Ci rośnie za bardzo.

Do góry