reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Kinga to moze i mi przydałby się brac kastagnus bo mam nieregularne @!Musze przejsc sie do lekarza i porozmawiac tylko problem w tym jak ginekolog chciał mi wyrownac @ zeby był prawidłowy to zapisywał mi tabletki antykoncepcyjne i dupa bo strasznie zle reagowałam na nie miałam bole głowy i wymioty masakra!

Witam się czwartkowo:)
dziś ma zupkę z wczoraj więc siadłam sobie z kubkiem kawki i czytam:tak:
będę robiła popołudniu znowu te śledzie dobre bo M sobie na zagryzkę w Sylwestra zażyczył.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki.

Wczoraj mój mężuś po raz drugi wciągu 1,5 miesiąca próbował sobie obciąć palec. Czasami nie mam siły na te jego wypadki.

A sylwka spędzimy w domku raczej bo mnie coś rozbiera a młody też jeszcze do końca nie wyzdrowiał.

Popołudniu trzeba będzie zrobić jakieś zakupy sylwestrowe

Zonqa- ja zrobiłam zakupy wczoraj poszłam sobie na piechotkę bo nie miałam jakoś ochoty szukać miejsc parkingowych w tym tłoku , kupiłam produkty na pizze , którą robię na Sylwestra i na piersi z kurczaka z ananasem i serem zrobię sobie wszystko jutro ,a w sobotę zawożę to do szwageirki bo u niej jest impreza w tym roku , choć tak się zastanawiam czy nie lepiej pizze sobie na świeżo przygotować w sobotę i cyk do piekarnika robię dwie blachy tej pizzy.

Lepsza pizza na świeżo:-) Ja za bardzo nie czuje tego sylwka. Jakaś ze mnie dętka i nic mi się nie chce robić.

Jutro przyjeżdża sis wziąć ciuszki po małym więc czeka mnie przerzucanie kilku kartonów ubranek niemowlęcych, pomyśleć że niedługo i mi mogą się przydać:tak:.

Kurcze i mi młoda choruje chyba ją zaraziłam....choć mi już przeszło. Zazdroszczę wam planów na sylwestra już nie pamiętam kiedy gdzieś wychodziłam. Lece bo mi marudzi moje dziecie....

To będziesz miała trochę przebierania:tak:
masz rację lepsza pizza na świeżo dlatego zrobię ją na miejscu u szwagierki i upieczemy akurat na wieczór:tak:

reklama
Do góry