reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
kastagnus reguluje cykle (dla tych co mają nieregularne) i ułatwia zajście w ciążę. kilku dziewczynom z bb pomogł :tak: tak wiec ponieważ i moje cykle są różne to zacznę łykać a może akurat i nam pomoże. tylko nie należy go brać dłużej niż 4cykle.. potem trzeba zrobić sobie przerwę... najlepiej zapytać ginekologa.

Jord już tęsknię !

Diablica mam rozumieć ze Iza nie będzie mieć rodzeństwa?

A ja sobie wymyśliłam ze na początku będę chodzić do dwóch lekarzy. Prywatnie i na NFZ . Na narodowy fundusz po to by sepic skierowania. Dziewczyny mi podpowiedziały ze mogę dostać na odczyn wassermana (czy jakoś tak) i toksoplazmoze no i podstawowe. Ciekawe co jeszcze.

Bunny-dobra taktyka:)ja też tak planuję robić ciągnąć dwie sroki za ogon , zawsze taniej wychodzi robić badania na nfz a np usg u lekarza prywatnie.

Kinga- ja zgłosiłam się do endokrynologa , i powiedziałam ,że mam problemy z hormonami i położył mnie na dwa dni do szpitala na badania i zbadali mi estradiol, prolaktynę, progesteron, i inne hormony może też się wybierz do endokrynologa i zapytaj czy hormony mogą mieć z tym związek bo ja miałam właśnie za wysoką prolaktynę ,a rosła mi od leków , teraz mam zmienione i odpukać już dwie @ miałam o czasie.

Kinga- ja zgłosiłam się do endokrynologa , i powiedziałam ,że mam problemy z hormonami i położył mnie na dwa dni do szpitala na badania i zbadali mi estradiol, prolaktynę, progesteron, i inne hormony może też się wybierz do endokrynologa i zapytaj czy hormony mogą mieć z tym związek bo ja miałam właśnie za wysoką prolaktynę ,a rosła mi od leków , teraz mam zmienione i odpukać już dwie @ miałam o czasie.
dziekuje Ci.. dowiem się i pewnie wybiore do specjalisty. Chce porządnie wziasc sie za te drugie dziecie.
wszyscho musi być sii :cool2:

reklama
Do góry