reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Bunny- mnie się podoba stół orzech ,a z krzesełek to jakoś te kolory do mnie nie przemawiają.
Ty będziesz naszą specjalistką co gdzie jak, :tak:tak toksoplazmoza i cytomegalia kosztują koło 100zł bo kiedyś pytałam w laboratorium.
Kinga- nie ma za co, jesteśmy od tego żeby sobie doradzać co i jak:)mi swoją drogą wykryli przy okazji tych badań problemy z tarczycą dlatego wybieram się do ginekologa-endokrynologa poradzić się jakie badania będę musiała wykonać ,a on przyjmuje też na nfz więc wszystko pięknie się składa , jest też nowy ginekolog ,który przyjmuje za mojego św pamięci ginka do niego też się przejdę prywatnie zbadać teren co i jak bo podobno dobry lekarz z niego.

reklama
Bunny mój Filip też ma ten stoliczek(czerwony) i takie krzesełka ale tak jak pisze koleżanka stolik szybko sie rysuje. ale generalnie jest ok chociaż dla mojego za mały i bedzie trzeba wymienić na inny model z ikei.
Fajne są te kompleciki dla dzieciaczków :tak:

Widze ze mamy nowe staraczki a wiec witajcie dziewczynki ;-)

Za mna very busy day wiec ledwo zyje :zawstydzona/y:Kupilismy chlopakom telewizorki do samochodu i musze przyznac ze byl to dobry zakup,nawet teraz chlopaki ogladaja na nich filmy :-pno a w podrozy beda jak zanlazl :tak:

Jord mam nadzieje ze na dlugo nie znikniesz,bedziemy tu czekac na Ciebie...wiec wracaj do nas szybciutko ;-)

Właśnie Jord nie opuszczaj nas na zbyt długo bo niezniese rozłąki:sad:

Bunny- rodzeństwo będzie ale narazie wam pokibicuję....tzn. reszcie bo tobie nasz króliczku się już udało:-) w związku z tym że jestem przez większość czasu sama wolałabym żeby córa była trochę bardziej samodzielna....zobaczymy jak to będzie....staranka nie są odwołane tylko zawieszone. Widzę jak moja szwagierka teraz drze sie z mężulem odkąd urodziło im się drugie maleństwo....on pracuje i wieczorami wraca do domu a ona całymi dniami z 2 dzieci. Ja tak nie chcę a wiem że ja nerwus jestem więc....zastanawiamy się.

Witam serdecznie wszystkie nowe i nowe stare staraczki....życze powodzenia.

A ja dziewczyny na sylwestra mam plan taki.....

położyć dziecko spać i siebie obok...koniec. Czad no nie?

Diabelku to sobie ręce podamy bo nas dziś wystawiono i też będę siedziała w domu. Jest wściekła ze to zrobili bo mogłam iść na proszonego a tu pupa co na ostatnia chwilę mogę wymyśleć do tego w sobotę odmówiliśmy kuzynowi. Jestem zła wściekła i nie wiem co jeszcze. A co najlepsze nie dość ze nas tak załatwili to jeszcze kasę przyszli pożyczyć

No to i ja się do Was z tym Sylwestrem dopisuję - Staszkowi z nosa cieknie, ja dalej chora - a że miał być Sylwester w górach to odpada - będziemy więc w trójkę w domu ;-)

Co do pomysłu z dwoma ginekologami to ciekawy pomysł :-D Mi by sie nie chciało bo NIENAWIDZIŁAM tego czekania w kolejce przed każdą wizytą! Chodziłam prywatnie, byłam umawiana na konkretną godzinę, ale jak wiadomo zawsze był poslizg 10-20 minut, plus to że zawsze chwilke wczesniej przyjeżdzałam to szlag mnie trafiał :-D Cóż, 30 minut siedzenia bez celu mnie wkurza, jak bym jeszcze dłużej miała czekać (albo cześciej ;-)) to chyba bym musiała sobie coś zrobić :-D

Dziś tak ekspresowo, bo dopiero co Staszko usnął, a zaraz i ja idę spac, bo rano do roboty..
Dobrej nocki!

PS:
zonqua - zalezy jakie masz przeciwciała na CMV - tzn. czy IgG czy IgM
kinga - no to jak zaczynacie się zaraz starać to bardziej "grozi" Wam 2012 a nie 2013 rok, czego Wam życzę :-)
... a tak swoją drogą witam Was obie, jakos wczesniej Was tu chyba nie było :-)

Ostatnia edycja:
reklama
pheonix mam przeciw ciała CMV w klasie IgG więc mam chorobę w uśpieniu, taxo nie przechorowałam więc podstawowe zasady higieny i do przodu.

Młody dziś dał pospać jak nigdy do 9.30 gdy normalnie wstaje 7.30-8.00

Dobra trzeba się ogarnąć, zjeść śniadanko i pobrać leki

Miłego dnia

Do góry