reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Bunny- mnie się podoba stół orzech ,a z krzesełek to jakoś te kolory do mnie nie przemawiają.
Ty będziesz naszą specjalistką co gdzie jak, :tak:tak toksoplazmoza i cytomegalia kosztują koło 100zł bo kiedyś pytałam w laboratorium.
Kinga- nie ma za co, jesteśmy od tego żeby sobie doradzać co i jak:)mi swoją drogą wykryli przy okazji tych badań problemy z tarczycą dlatego wybieram się do ginekologa-endokrynologa poradzić się jakie badania będę musiała wykonać ,a on przyjmuje też na nfz więc wszystko pięknie się składa , jest też nowy ginekolog ,który przyjmuje za mojego św pamięci ginka do niego też się przejdę prywatnie zbadać teren co i jak bo podobno dobry lekarz z niego.

reklama
Bunny mój Filip też ma ten stoliczek(czerwony) i takie krzesełka ale tak jak pisze koleżanka stolik szybko sie rysuje. ale generalnie jest ok chociaż dla mojego za mały i bedzie trzeba wymienić na inny model z ikei.
Fajne są te kompleciki dla dzieciaczków :tak:

Widze ze mamy nowe staraczki a wiec witajcie dziewczynki ;-)

Za mna very busy day wiec ledwo zyje :zawstydzona/y:Kupilismy chlopakom telewizorki do samochodu i musze przyznac ze byl to dobry zakup,nawet teraz chlopaki ogladaja na nich filmy :-pno a w podrozy beda jak zanlazl :tak:

Jord mam nadzieje ze na dlugo nie znikniesz,bedziemy tu czekac na Ciebie...wiec wracaj do nas szybciutko ;-)

Właśnie Jord nie opuszczaj nas na zbyt długo bo niezniese rozłąki:sad:

Bunny- rodzeństwo będzie ale narazie wam pokibicuję....tzn. reszcie bo tobie nasz króliczku się już udało:-) w związku z tym że jestem przez większość czasu sama wolałabym żeby córa była trochę bardziej samodzielna....zobaczymy jak to będzie....staranka nie są odwołane tylko zawieszone. Widzę jak moja szwagierka teraz drze sie z mężulem odkąd urodziło im się drugie maleństwo....on pracuje i wieczorami wraca do domu a ona całymi dniami z 2 dzieci. Ja tak nie chcę a wiem że ja nerwus jestem więc....zastanawiamy się.

Witam serdecznie wszystkie nowe i nowe stare staraczki....życze powodzenia.

A ja dziewczyny na sylwestra mam plan taki.....

położyć dziecko spać i siebie obok...koniec. Czad no nie?

Diabelku to sobie ręce podamy bo nas dziś wystawiono i też będę siedziała w domu. Jest wściekła ze to zrobili bo mogłam iść na proszonego a tu pupa co na ostatnia chwilę mogę wymyśleć do tego w sobotę odmówiliśmy kuzynowi. Jestem zła wściekła i nie wiem co jeszcze. A co najlepsze nie dość ze nas tak załatwili to jeszcze kasę przyszli pożyczyć

No to i ja się do Was z tym Sylwestrem dopisuję - Staszkowi z nosa cieknie, ja dalej chora - a że miał być Sylwester w górach to odpada - będziemy więc w trójkę w domu ;-)

Co do pomysłu z dwoma ginekologami to ciekawy pomysł :-D Mi by sie nie chciało bo NIENAWIDZIŁAM tego czekania w kolejce przed każdą wizytą! Chodziłam prywatnie, byłam umawiana na konkretną godzinę, ale jak wiadomo zawsze był poslizg 10-20 minut, plus to że zawsze chwilke wczesniej przyjeżdzałam to szlag mnie trafiał :-D Cóż, 30 minut siedzenia bez celu mnie wkurza, jak bym jeszcze dłużej miała czekać (albo cześciej ;-)) to chyba bym musiała sobie coś zrobić :-D

Dziś tak ekspresowo, bo dopiero co Staszko usnął, a zaraz i ja idę spac, bo rano do roboty..
Dobrej nocki!

PS:
zonqua - zalezy jakie masz przeciwciała na CMV - tzn. czy IgG czy IgM
kinga - no to jak zaczynacie się zaraz starać to bardziej "grozi" Wam 2012 a nie 2013 rok, czego Wam życzę :-)
... a tak swoją drogą witam Was obie, jakos wczesniej Was tu chyba nie było :-)

Ostatnia edycja:
reklama
pheonix mam przeciw ciała CMV w klasie IgG więc mam chorobę w uśpieniu, taxo nie przechorowałam więc podstawowe zasady higieny i do przodu.

Młody dziś dał pospać jak nigdy do 9.30 gdy normalnie wstaje 7.30-8.00

Dobra trzeba się ogarnąć, zjeść śniadanko i pobrać leki

Miłego dnia

Do góry