reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

karola jak się nie możesz zdecydować to pokarz nam tutaj, pomożemy doradzimy! :tak:

ja chyba też sukienkę wciągnę na siebie w sobotę... wychodzimy do znajomych:)

reklama
Witam się poświątecznie....jestem czytam was ale nie mam siły pisać. Mnie też jakieś choróbsko dosięgło....a po świętach doszliśmy do wniosku że jedno dziecko nam narazie wstarczy. Wczoraj gościliśmy 4 dzieci w przedziale wiekowym 10 miesięcy- 4lata i sajgon był straszny....mężul latał za nimi i "nie dotykaj"albo"bo poplamisz bo pdrzesz""nie wchodź na kredens" miałam polewkę....bo ja byłam obłożnie chora i do dzieci bardzo się nie zbliżałam tylko obserwowałam jak mężul sobie radził. hehe pojechali a on do mnie....Boże jaka cisza Izabel nam starczy. Bo mój mężul to troszkę taki pedant i wszystko musi być na swoim miejscu a z dziećmi to wiadomo....:-)

Kinga witaj :-)fajnie kolejna staraczka i to już zaraz:tak:trzymam kciuki.
Dziewczynki zdrówka wam życzę serdecznie.
A u mnie M chory byłam dziś w aptece kupić mu aspirin c i gripex extra na te jego chorobę ,ale tak kaszle ,że chyba bez lekarza się nie objedzie.
Byłam już na zakupach przedsylwestrowych kupiłam co potrzeba , robię do szwagierki na Sylwestra pizze na dwóch blachach i pierś z kurczaka z ananasem i serem , przygotowałam się już i teraz pozostaje tylko pichcenie w piątek.

kobietka to fajny sylwester bedzie co :)))
Ja idę z mężem do znajomych. beda 4parki razem z nami i dzieci. Zawsze lepsze to niż siedzieć samemu w domu.

ja biore się za obiad
odezwe sie jakoś poźniej pewnie :tak:

Kinga- pewnie lepiej zawsze w towarzystwie sobie posiedzieć w tę noc, miłego pichcenia ,ja robię dziś kapuśniaczek na obiad , myślę ,że dla przeziębionego M taki obiadek jest w sam raz.

Dziewczyny czy jak wy zdecydowaliście się na staranie o drugie dziecko to też wam smile nie schodzi z gęby. Ja nie mogę się już doczekać tych starań. Robicie jakieś przygotowania do tego wydarzenia?? Ja oprócz folika i wizyty u ginka nic nie planuje chyba że ginek coś zaleci.

Zonqa- ja też mam folik , będę jeszcze robiła morfologię z rozmazem i zespół antyfosfolipidowy ,ale to ze względu na to ,że poroniłam jedno dzieciątko , więc muszę się jakoś przygotować do kolejnych staranek , no i zamierzam pujść na nfz do lekarza ginekologa- endokrynologa bo mam problemy z tarczycą więc będę musiałam zbić wynik tsh do góra poziomu 2 , no i muszę to badanie wykonywać co 6 tygodni niedługo muszę się wybrać na kolejne pobranie krwi.

reklama
zonqa ja też się cieszę.. w sumie dopiero w świeta zdecydowaliśmy ostatecznie że chcemy starać się o drugie dziecko. Filip chce rodzeństwo. Nie powolę na to aby był jedynakiem:) Ucieszy się chociaż już dziś mi mówi że dziecko nie bedzie spało razem z nim w pokoju bo się nie wyśpi :-D cwaniak jeszcze nie ma brata/siostry a już żądzi :-p
Ja biorę folik i jak tylko zacznie mi się @ łykam dodatkowo kastagnusa.

Do góry