reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

karola jak się nie możesz zdecydować to pokarz nam tutaj, pomożemy doradzimy! :tak:

ja chyba też sukienkę wciągnę na siebie w sobotę... wychodzimy do znajomych:)

reklama
Witam się poświątecznie....jestem czytam was ale nie mam siły pisać. Mnie też jakieś choróbsko dosięgło....a po świętach doszliśmy do wniosku że jedno dziecko nam narazie wstarczy. Wczoraj gościliśmy 4 dzieci w przedziale wiekowym 10 miesięcy- 4lata i sajgon był straszny....mężul latał za nimi i "nie dotykaj"albo"bo poplamisz bo pdrzesz""nie wchodź na kredens" miałam polewkę....bo ja byłam obłożnie chora i do dzieci bardzo się nie zbliżałam tylko obserwowałam jak mężul sobie radził. hehe pojechali a on do mnie....Boże jaka cisza Izabel nam starczy. Bo mój mężul to troszkę taki pedant i wszystko musi być na swoim miejscu a z dziećmi to wiadomo....:-)

Kinga witaj :-)fajnie kolejna staraczka i to już zaraz:tak:trzymam kciuki.
Dziewczynki zdrówka wam życzę serdecznie.
A u mnie M chory byłam dziś w aptece kupić mu aspirin c i gripex extra na te jego chorobę ,ale tak kaszle ,że chyba bez lekarza się nie objedzie.
Byłam już na zakupach przedsylwestrowych kupiłam co potrzeba , robię do szwagierki na Sylwestra pizze na dwóch blachach i pierś z kurczaka z ananasem i serem , przygotowałam się już i teraz pozostaje tylko pichcenie w piątek.

kobietka to fajny sylwester bedzie co :)))
Ja idę z mężem do znajomych. beda 4parki razem z nami i dzieci. Zawsze lepsze to niż siedzieć samemu w domu.

ja biore się za obiad
odezwe sie jakoś poźniej pewnie :tak:

Kinga- pewnie lepiej zawsze w towarzystwie sobie posiedzieć w tę noc, miłego pichcenia ,ja robię dziś kapuśniaczek na obiad , myślę ,że dla przeziębionego M taki obiadek jest w sam raz.

Dziewczyny czy jak wy zdecydowaliście się na staranie o drugie dziecko to też wam smile nie schodzi z gęby. Ja nie mogę się już doczekać tych starań. Robicie jakieś przygotowania do tego wydarzenia?? Ja oprócz folika i wizyty u ginka nic nie planuje chyba że ginek coś zaleci.

Zonqa- ja też mam folik , będę jeszcze robiła morfologię z rozmazem i zespół antyfosfolipidowy ,ale to ze względu na to ,że poroniłam jedno dzieciątko , więc muszę się jakoś przygotować do kolejnych staranek , no i zamierzam pujść na nfz do lekarza ginekologa- endokrynologa bo mam problemy z tarczycą więc będę musiałam zbić wynik tsh do góra poziomu 2 , no i muszę to badanie wykonywać co 6 tygodni niedługo muszę się wybrać na kolejne pobranie krwi.

reklama
zonqa ja też się cieszę.. w sumie dopiero w świeta zdecydowaliśmy ostatecznie że chcemy starać się o drugie dziecko. Filip chce rodzeństwo. Nie powolę na to aby był jedynakiem:) Ucieszy się chociaż już dziś mi mówi że dziecko nie bedzie spało razem z nim w pokoju bo się nie wyśpi :-D cwaniak jeszcze nie ma brata/siostry a już żądzi :-p
Ja biorę folik i jak tylko zacznie mi się @ łykam dodatkowo kastagnusa.

Do góry