reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

phoenix zdrówka życzę!!!!

Ja już na siniszu mojej choroby, cierpiałam mocno bo dopadło mnie zapalenie zatok. Syn trzeci tydzień w domu siedzi bo mial zapelenie płuc... tak wiec u nas nieciekawie było ale daliśmy rade i od Nowego roku mam nadzieje że już bedzie ok! oby lepiej.

Witam,

jestem już mamą 2 letniego chłopca, w święta postanowiliśmy z mężem postarać się o drugie dziecko. Starania zaczynamy w lutym. Trzymajcie kciuki by starania były owocne

POWODZENIA :-) Bede trzymała i ja kciuki :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zonqa ja mam rodzinke co prawda nie w Kobylce ale w Zielonce,Wolominie,i Zabkach wiec calkiem niedalekie okolice ;-)

Jord no masz racje az trudno uwierzyc ze ta mala istotka przeszla tyle co niejeden dorosly a przeciez ma dopiero roczek :zawstydzona/y:
Phoenix zdrowka ;-)

Jord suwaczek cudny piękny przepiękny. Zwłaszcza ze odlicza dni do urodzin mojego skarba

Pheonix zdrówka. No widzisz takiego newsa przegapiłaś musisz nas częściej odwiedzać .

Kinga witam Cię. Gdzieś Cię już spotkałam bo nick kojarzę. Zerówka dla Ciebie i synka.

Nie wiem kiedy iść do lekarza. 5 tydzień to nie za wcześnie? Ale z drugiej strony może dostanę coś na podtrzymanie.

Jord nie bierz kawałek tylko od razu cały mózg. Przestawisz myśli męża i oddasz.

bunny to ty juz w ciazy jestes?? :) wcześniej zaczeliście ? :blink: Gratuluję serdecznie!!!!! nie wiedziałam. uważaj na siebie i trzymam kciuki za wizytę u ginekologa, mysle że nie jest za wcześnie:) ja bym poszła...

Dziewczynki miłego dnia
Ja dziś sama w domku z synem i psem do 16. Potem nie wiem jak bedzie..
Musze sobie dzień zorganizować jakoś. MOże koleżankę zaproszę na kawkę.

A na sylwestra macie już plany???

Witam

my jednak starania zaczynamy od kwietna:-D więc mamusią planuje zastać w 2013. Synuś z października, mężuś z listopada a grudzień to prezenty i sylwek więc nie będę dzieciaczka krzywdzić:tak:

Edyta też mam rodzinkę w tych miejscowościach.

U nas święta minęły pod znakiem choroby młodego niby już ma tylko kaszel ale strasznie się męczy. Mam nadzieje że do jutra mu się poprawi bo innaczej kolejna wizyta u lekarza.

5 tyg to myślę, że to odpowiedni czas by pójść do ginka. A zobaczyć takiego małego bąbelka to bezcenne:-)

Kinga dziękuję. Życie za nas zdecydowało i Mikołaj postanowił przynieś nam pod choinkę prawdziwa niespodziankę.

Dziewczyny nic mi nie chce. Wstawiłam kapustę na bigos i mam dosyć. Len jak nic.

Nie mogę sie doczekać wizyty. Chce ta moja kruszynkę zobaczyć. Zaraz zadzwonię i sie umówię na wizytę.

A u nas będzie to wyglądało tak.. czekam teraz na @ powinnam dostać 1go i zaraz jak mi się okres skończy zaczynamy działać! :tak: już od stycznia! :-p jesteśmy zdecydowani. Teściowa w świeta powiedziała że marzy o przyszłej Gwiazdce aby była jeszcze wnusia albo i wnusio obojętnie :-) Syna mamy z grudnia co prawda i wolałabym rodzić albo wcześniej albo później no ale co ma być to będzie! ;-)

reklama
Zonqa witam :)

Zycze duzo zdrowka dla wszystkich chorowitych dziewczyn:)
Bunny zmykaj jak najszybciej do lekarza wtedy nie bedzie sie martwic ze cos jest nie tak !

Wczoraj pobigałam troszke za sukinka na sylwestra bo stwierdziła ze tą co mam w domku to jest juz taka sobie!No i wybrałam 2 ale trudno mi sie zdecydowac ktora kupic:)

Do góry