reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Jord- zdrówka dla małej:tak:
Bunny- tak się cieszę :-)nawet nie wiesz jak:)
My wczoraj wieczorem wróciliśmy od rodzinki , mój M był grzeczny ,ale szwagrowie moi to sobie dali nieźle jak odjeżdżaliśmy to padli i spali jak zabici, a teściu sobie coś tam marudził pod nosem ogólnie Święta oblali ,że hej aż się boję co będzie w Sylwestra , a i z teściową nie było źle postanowiłam jej pomóc i była zadowolona ze mnie (szok:szok:)no cóż Święta to taki czas ,że każdy każdemu życzliwszy się robi może tak zostanie na cały rok.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki.

reklama
Witam,

jestem już mamą 2 letniego chłopca, w święta postanowiliśmy z mężem postarać się o drugie dziecko. Starania zaczynamy w lutym. Trzymajcie kciuki by starania były owocne

Zonqa- witaj kochana , ja mocno będę trzymała kciuki :)witaj w naszej poczekalni ja czekam ze starankami do roku 2013 i chętnie do tego czasu będę kibicowała.Mam nadzieję ,że z nami zostaniesz i wpiszesz się do listy staraczek.
Dziewczyny no właśnie jest już jakaś lista kto kiedy? bo to już wchodzimy w 2012 roku jupi:)

wpadlam na chwilke ,musze odsapnac :tak:

Zonqa witaj widze ze jestes z Kobylki czy z tej pod Wawa ??

Kobietka co do listy to nie wiem moze maja dziewczyny na zamknietym,ale tego nie wiem :no: ja moge powiedziec ze staranka zaczelabym od razu ale jeszcze nie moge :unsure:

O obudzil sie moj krolewicz tak wiec po odpoczynku :eek: no ta ja uciekam papa

Zonqa witamy.

Jord dzięki. Stwierdziłam ze młodemu kupię 2 krzesełka w końcu już nie długo będzie miał towarzystwo do zabawy. Niestety komp mi sie zespół i nie mogę zamówić :mad:. A zanim go naprawia to ja sobie laptopa kupię. Może koleżanka mi zamówi . W każdym razie dokładac kasy nie muszę bo była ciocia z spóźnionym prezentem w postaci kasy.

Diablica Wisienka już po świętach gdzie Wy?

reklama
Jordgubbe - no to może Twój M chce spotkać się z moim M? Bo kurcze u mnie jest ciągła propaganda "jak to dobrze by było, jak bysmy zaczeli sie starać juz teraz" :rolleyes2: No dosłownie jakby cwaniak nie pamietał, że WSPÓLNIE ustaliliśmy, że możemy zacząć się starać od kwietnia i ani dnia wczesniej (wszystko zalezało od mojej pracy a co za tym idzie bezpieczeństwa dla maleństwa w brzuchu).. A co do Izby Przyjęć to współczuję!

Bunny
- no znając moje mozliwości to przegapiłabym tę informację tutaj (na szczęście zobaczyłam na zamkniętym gdzie to razem jesteśmy, no i Tobie jednak sie uda zostac mamusią 2012 ;-)): GRATULACJE! Nie ma co sie stresować, trzeba wierzyć, że kruszynka będzie z Wami do września w brzuszku, a potem już poza :-D Strasznie Ci zazdroszczę! Mój M miał okazję, zeby wrzucic mi kolejny kamień do mojego ogródka: WSZYSCY u nas w rodzinie staraja sie o kolejne dzieci! No szykuje sie kolejny wyz demograficzny jak nic! :cool2:

Nawet Wam życzeń nie złożyłam, ale sama nie wiem jak to sie porobiło, że dostałam 'pilny' telefon wieczorem w piątek i wylądowałam (nie było to planowane) w pracy, tak ze do domu wróciłam nad ranem w sobotę :dry: Wtedy tylko szybkie pakowanko i pojechaliśmy na Świeta, a wróciłam własnie przed chwilą, w sumie całkiem wypoczeta, poza tym, ze chora ;-) No i L4 mam, póki co 1 dzień, pewnie jeszcze jutro, a potem się zobaczy :-)

Mam nadzieje, ze i u Was Święta minęły super! (no i szkoda, ze minęły ;-))

Ostatnia edycja:
Do góry