reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Właśnie coś w biedrze pokręcone mają z tymi cenami, bo na kartce u mnie było 4,49 a jak sprawdzałam pod czytnikiem cen to 0,99, i tak też miałam na paragonie :)

Ja w lutym „straciłam ciaze” bo była pozamaciczna. Bobas miałby już kilka miesięcy. Niestety często o nim
Myśle choć staram się nie. Nie wiem
Jak okropnie musisz się ty czuc bo strata w 12 tc to coś potwornego napewno. Nie zuze najgorszemu wrogowi. Trzymaj się. Obyś szybko doczekała się upragnionego zdrowego dzieciątka.

U mnie dziś biel, na teście o czułości 10.
10 lub 11 dpo o ile owu w ogóle była.
Ja robiłam w 10 dpo, o ile w ogóle wtedy była i też była biel :( ale test o czułości 25.
A właśnie jeśli domniemana owu była 5 grudnia to jako pierwszy dzień liczę 5 czy 6 grudnia? bo sama nie wiem. Skoro zrobiłam test w sobotę 14 grudnia to był to 9 czy 10 dpo?

reklama
Ja w lutym „straciłam ciaze” bo była pozamaciczna. Bobas miałby już kilka miesięcy. Niestety często o nim
Myśle choć staram się nie. Nie wiem
Jak okropnie musisz się ty czuc bo strata w 12 tc to coś potwornego napewno. Nie zuze najgorszemu wrogowi. Trzymaj się. Obyś szybko doczekała się upragnionego zdrowego dzieciątka.
Na jakim etapie by to nie było, zawsze jest ciężko, tym bardziej jak już się ileś stara i tak czeka na pozytywny test. Ale jakoś trzeba sobie z tym poradzić i iść do przodu. Zapomnieć się o tym nie zapomni, trzeba po prostu nauczyć się z tym żyć. Mam nadzieję że wszystkie się doczekamy swoich pociech

Do góry