reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziękuję, za dużo ostatnio czytam i zaczynam się martwić. W sumie to uczucie trochę przypomina rwanie jak na okres 😔
Kochana ja w pierwszej ciąży ciagle czułam się jakbym miała dostać okresu. Ból był identyczny, pierwsze 3 miesiące jechałam na nospie dzień w dzień. Nie martw się to normalne

reklama
Kochana ja w pierwszej ciąży ciagle czułam się jakbym miała dostać okresu. Ból był identyczny, pierwsze 3 miesiące jechałam na nospie dzień w dzień. Nie martw się to normalne
Trochę mnie uspokoiłaś, dziękuję ❤️ Fakt, nie jest to jakiś okrutny ból, ale jednak mało przyjemny. Do tego teraz czuję pieczenie jak przy infekcji pęcherza co akurat jest możliwe , bo rano strasznie mnie wywiało w drodze do pracy 😞🤯

Byłam po test na jutro i przy okazji kupiłam jakiś paskowy za 5zł o czułości 10. Stwierdziłam że zobaczę co wyjdzie. Po 7h bez toalety wyszedł kolejny cień cienia cienia. Oczywiście mój telefon nie łapie nawet tej kreski żeby zrobić foto.

Nie dało się tego pomylić z okresem prawda? Dostałam dziwnego okresu bardzo skąpy nawet nie mam śladu na podpasce a jestem dwa dni przed terminem miesiączki a moja temperatura nadal 37. Nie wiem co o tym myśleć
U mnie też dziwna sytuacja bo wczoraj plamienie, z tym że to 22dc. A teraz już prawie nie ma po nim śladu.

Byłam po test na jutro i przy okazji kupiłam jakiś paskowy za 5zł o czułości 10. Stwierdziłam że zobaczę co wyjdzie. Po 7h bez toalety wyszedł kolejny cień cienia cienia. Oczywiście mój telefon nie łapie nawet tej kreski żeby zrobić foto.
Daj tą fotkę. Jak to dziewczyny mówią " My wypatrzymy " ...😊😊 młoda1994 jest wróżką to prawdę Ci powie 😋

Po wielu próbach coś się udało załapać ale i tak bardzo słabo widoczne. Dodaje też wcześniejsze testy dla porównania
Daj tą fotkę. Jak to dziewczyny mówią " My wypatrzymy " ...[emoji4][emoji4] młoda1994 jest wróżką to prawdę Ci powie [emoji39]
IMG_20191120_174530.jpeg
IMG_20191120_174253.jpeg

reklama
Do góry