MamaWojtusia15
Fanka BB :)
No ale ta implantacja to jest chyba taki śluz z krwią a ja mam takie brązowe i blado różowe ale bez śluzu .. nie wiem już mam doscMoze to nie jest okres?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale ta implantacja to jest chyba taki śluz z krwią a ja mam takie brązowe i blado różowe ale bez śluzu .. nie wiem już mam doscMoze to nie jest okres?
Wokół mnie ostatnio dużo dziewczyn spodziewa sie lub niedawno urodzilo bobasy. Kiedys tak nie zwracalam uwagi na to wszystko, ale teraz o niczym innym nie mysleDziewczyny, chcialam zapytac czy tez tak macie, ze od momentu jak zaczelyscie sie starac o dzircko wszedzie widzicie tylko ciaze, kobiety w ciazy lub noworodki? Bo ja tak mam i nawet jak wchodze poczytac cos w internecie to duzo informacji w tych wlasnie tematach sie pojawia
Słonko, już ok. 3dc. Spodziewałam się tego...Ania przykro mi...
Tule mocno kochana!!!
Co u lekarza?????Nie boli
Powodzenia! Trzymam kciukiHej! U mnie drugi cykl, więc też początkująca Damy radę, jak nie w tym to w następnym! ja dziś 13dc i już czuję ból podbrzusza i jajników - pewnie czas owulacji tuż tuż
Tak jest, damy radę cieszę się, że jesteście!ja też się naczytałam, jak to łatwo zajść w pierwszym cyklu (po odstawieniu antykoncepcji). I dlatego też się rozczarowałam ale to mi było potrzebne żeby oczyscić głowę i wyluzować. Damy radę!
Dziękuję i wzajemnie już mi nieco lepiej, na pewno raźniej...Rozumiem co czujesz, tez jestem na poczatku staran o pierwsze dziecko. Ja aby jak najmniej o tym myslec staram sobie czyms zajac czas. Teraz akurat mam latwiej, bo po pracy wykanczamy nasze mieszkanie i jak nie latamy po sklepach za meblami to wybieramy farby w pracy w ogole o tym nie mysle bo nawet nie mam na to czasu 3mam za Ciebie kciuki.
Nosz kur.... Plamie... 8 dzień po owu i już okres...? Troszeczkę śluzu brązowego i teraz blado różowo ale nie śluz....
O matko, tak strasznie mi przykroPoronienie całkowite
Poronienie całkowite