PIGUŁECZKA86
Zaangażowana w BB
Cos jakby tam sie pokazało pedz na bhcg do laboHeyy dziewczyny i jak tam u was testowania
Dzisiaj z rana tak mbie natchneło i o to efekt ale ja tam cos widze po cichu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos jakby tam sie pokazało pedz na bhcg do laboHeyy dziewczyny i jak tam u was testowania
Dzisiaj z rana tak mbie natchneło i o to efekt ale ja tam cos widze po cichu
Daj proszę linka
Gdyby był dostępny w PL to by była fajna sprawa, ale za tą cenę to lepiej już betę w lab zrobić (moim zdaniem).
No u mnie bez skierowania od lekarza ciężko betę zrobić.Gdyby był dostępny w PL to by była fajna sprawa, ale za tą cenę to lepiej już betę w lab zrobić (moim zdaniem).
Trzymam kciukiCzy jest jakaś różnica nie wiem. W piątek zobaczę
Aaa rozumiem :-)No u mnie bez skierowania od lekarza ciężko betę zrobić.
A mieliśmy chyba razem testować ja termin na jutro narazie ciszaNo i zawitał małpiszon :/ także u mnie 1dc i znów zaczynamy od początku...
Tak, też miałam termin na jutro. Tym bardziej jestem zła bo mieliśmy urlop w październiku akurat w czasie owu, cykl wykorzystany tak, że lepiej się nie dało a tu @ :/A mieliśmy chyba razem testować ja termin na jutro narazie cisza
Też się boje i też będę rozczarowana bo myślimy tak samo .... u mnie zawsze byly wcześniej plamienia 3 dni przed @ teraz nic a dużo śluzu co dziwne.... więc @ może przyjść nagle....Tak, też miałam termin na jutro. Tym bardziej jestem zła bo mieliśmy urlop w październiku akurat w czasie owu, cykl wykorzystany tak, że lepiej się nie dało a tu @ :/