reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziewczyny a ja nie wiem co się dzieje. Plamie bardzo delikatnie 2 dzien, wczoraj myślałam ze się rozkręci a tu nic. Śluz przezroczysty z niteczkami krwi malutkimi, albo taki jansiutko różowy śluz. Test oczywiście zrobiłam wczoraj ale nie z porannego moczu i negatywny. Nigdy w życiu tak nie miałam
A ja miałam tak co mc 3 dni przed @. Mi to zapowiadało @

Lekarz dziś Ci nic nie powie. Nic na usg nie będzie widać. Zrób betę m, powtórz za 48h. Jakiej czułości zrobiłaś test? Zrób taki superczuły 10. Ja z synkiem tez miałam bardzo słabe kreseczki.
Pobranie bety i progesteronu wdzystko wyjaśni jak bedzie narastac co 48 h no to coz tylko na wózek pozostaje zbierac [emoji9]

reklama
Do góry