Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja też miałam problem z zajściem w pierwszą ciążę, a teraz mam dwójkę przecudownych Łobuziaków, staramy się o trzecie. Także życzę Ci szybkich dwóch kreseczek i tej gromadki dzieci o której marzysz. Uda się, zobaczyszNo ja nie mam ani 1 maluszka. I dalabym wszystko zeby miec chociaz jedno dzieciatko. Oczywiscie zawsze marzylam o 3, ale raczej sie nie uda, skoro o pierwsze jest juz "walka".
I długo sie staralas czy może była jakas konkretna przyczynaKochana ja też miałam problem z zajściem w pierwszą ciążę, a teraz mam dwójkę przecudownych Łobuziaków, staramy się o trzecie. Także życzę Ci szybkich dwóch kreseczek i tej gromadki dzieci o której marzysz. Uda się, zobaczysz
Około roku, teoretycznie było wszystko ok. Wcześniej brałam tabletki antykoncepcyjne. Jak odpuściłam to się udało.I długo sie staralas czy może była jakas konkretna przyczyna
rażniej jest wiedząc ze nie jest się samemu
Dziekuje oszaleje ze szczescia jak sie uda.Kochana ja też miałam problem z zajściem w pierwszą ciążę, a teraz mam dwójkę przecudownych Łobuziaków, staramy się o trzecie. Także życzę Ci szybkich dwóch kreseczek i tej gromadki dzieci o której marzysz. Uda się, zobaczysz
A my razem z TobąDziekuje oszaleje ze szczescia jak sie uda.
Hej dziewczyny ile naskrobałyście. Ja tymczasem jestem na urlopie czekam na okres.. A raczej wcale nie czekam. Która będzie testować 11 listopada?
Ja mam testować 10 listopada
Ja 6-7 listopada testuje Kochane oby nam @ już nie przyszła..Ja mam testować 10 listopada