reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Trzymam kciuki za testujące :)
Dziewczyny przepraszam że nie na temat ale może możecie polecić jakiegoś dobrego rehabilitanta fizjoterapeutę dla dzieci na Śląsku?

reklama
@Mimi94 trzymam mocno kciuki!
@kiwaczka89 jak tam u Ciebie kochana sytuacja?
@Różamama ja mialam dwa cykle pieknie rowniusienkie a kiedy zaczelismy sie starac to trzeci sie wydluzyl nagle o 5dni.. teraz zovaczymy jak bedzie.
@limonka27 dosc szybko jak na takie objawy, trzymam kciukasy :D
Hej dziewczyny :)
ja się trochę podłamałam i wyłączyłam forum. Ogólnie dobiło mnie to, ale już mam głowę podniesioną i czekam na wizytę kontrolną u ginekologa. Mam nadzieję, że da od razu zielone światło do kolejnych starań. Do endo również jestem zapisana- wizyta za 2,5 tygodnia.

Idę poczytać co u Was, bo trochę mnie tutaj nie było.

Hej dziewczyny :)
ja się trochę podłamałam i wyłączyłam forum. Ogólnie dobiło mnie to, ale już mam głowę podniesioną i czekam na wizytę kontrolną u ginekologa. Mam nadzieję, że da od razu zielone światło do kolejnych starań. Do endo również jestem zapisana- wizyta za 2,5 tygodnia.

Idę poczytać co u Was, bo trochę mnie tutaj nie było.

Dobrze ze jesteś dobrej myśli [emoji3]. Wiadomo ze człowiek się podłamie zwłaszcza ze takie przykre rzeczy się zdarzają ale trzeba wierzyć i działać dalej [emoji1307] trzymam mocno za starania

W tym cyklu jednak znowu nic nie będzie. Wróciłam do domu od rodziców dzień przed owulacją. Już mieliśmy się zabierać do działania, a tu nam się synek mocno rozchorował [emoji853] śpi z nami. Ciężko się skupić na czymś innym niż jego zdrowie, bo wisi nad nim widmo szpitala jak się nie poprawi do jutra. W tym cyklu skupie się na tym żeby jemu się polepszyło. Nie pierwszy cykl i nie ostatni..
Trzymam kciuki za to żeby Wasz był szczęśliwie zakończony dwoma kreseczkami [emoji846]

reklama
Wiecie co dziewczyny - czasem piszecie ze kochacie się codziennie . Generalnie powinno się co najmniej co 2 dni żeby te plemniki były bardziej dojrzałe wtedy wówczas plemnik ma szanse dostać się do komórki [emoji3]. Wiem ze wiecie o tym ale tak pisze ku przypomnieniu [emoji3]. Także do dzieła [emoji6][emoji3]
Dlatego my ten cykl mamy strategie co dwa dni, teraz jak owu byl pozytywny to rano a na drugi dzien wieczorem wiec 1,5 dnia haha niby ten test byl pozytywny a wczoraj juz negatyw ale sluzu jakos malo mialam. Fakt ze chodzilam jak napaleniec ale nie przypuszczalabym ze to owu wczesniej.
Witam sie z nowymi kolezankami. Obyscie nie zawitaly tu na dlugo !

Do góry