reklama
Dla mnie płytkowy Pink Super Czuły z Domowego LaboratoriumJak dzisiaj nic do mnie nie przywedruje to kupuje test i robie rano .
Jaki bedzie najlepszy?? Poleccie cos sprawdzonego
kiwaczka89
Fanka BB :)
Hej dziewczyny@Mimi94 trzymam mocno kciuki!
@kiwaczka89 jak tam u Ciebie kochana sytuacja?
@Różamama ja mialam dwa cykle pieknie rowniusienkie a kiedy zaczelismy sie starac to trzeci sie wydluzyl nagle o 5dni.. teraz zovaczymy jak bedzie.
@limonka27 dosc szybko jak na takie objawy, trzymam kciukasy
ja się trochę podłamałam i wyłączyłam forum. Ogólnie dobiło mnie to, ale już mam głowę podniesioną i czekam na wizytę kontrolną u ginekologa. Mam nadzieję, że da od razu zielone światło do kolejnych starań. Do endo również jestem zapisana- wizyta za 2,5 tygodnia.
Idę poczytać co u Was, bo trochę mnie tutaj nie było.
Różamama
ja to mam wogóle mam długie cykle ok 32-35dni plus plamienia śródcykliczne itp te starania mi się tym bardziej mega dłużą... o to świetnie że masz juz pociechy a kiedy masz @?
Ja dostałam teraz 21 października czyli jestem w 8dc
Różamama
Hej dziewczyny
ja się trochę podłamałam i wyłączyłam forum. Ogólnie dobiło mnie to, ale już mam głowę podniesioną i czekam na wizytę kontrolną u ginekologa. Mam nadzieję, że da od razu zielone światło do kolejnych starań. Do endo również jestem zapisana- wizyta za 2,5 tygodnia.
Idę poczytać co u Was, bo trochę mnie tutaj nie było.
Dobrze ze jesteś dobrej myśli [emoji3]. Wiadomo ze człowiek się podłamie zwłaszcza ze takie przykre rzeczy się zdarzają ale trzeba wierzyć i działać dalej [emoji1307] trzymam mocno za starania
Różamama
Wiecie co dziewczyny - czasem piszecie ze kochacie się codziennie . Generalnie powinno się co najmniej co 2 dni żeby te plemniki były bardziej dojrzałe wtedy wówczas plemnik ma szanse dostać się do komórki [emoji3]. Wiem ze wiecie o tym ale tak pisze ku przypomnieniu [emoji3]. Także do dzieła [emoji6][emoji3]
Smerfetka94
To pewnie kupie tego pinkaDla mnie płytkowy Pink Super Czuły z Domowego Laboratorium
Madziula90
Zaangażowana w BB
Znajoma jezdzila z dzieckiem do dr Eweliny Nowak w Katowicach i była zadowolonaTrzymam kciuki za testujące
Dziewczyny przepraszam że nie na temat ale może możecie polecić jakiegoś dobrego rehabilitanta fizjoterapeutę dla dzieci na Śląsku?
W tym cyklu jednak znowu nic nie będzie. Wróciłam do domu od rodziców dzień przed owulacją. Już mieliśmy się zabierać do działania, a tu nam się synek mocno rozchorował [emoji853] śpi z nami. Ciężko się skupić na czymś innym niż jego zdrowie, bo wisi nad nim widmo szpitala jak się nie poprawi do jutra. W tym cyklu skupie się na tym żeby jemu się polepszyło. Nie pierwszy cykl i nie ostatni..
Trzymam kciuki za to żeby Wasz był szczęśliwie zakończony dwoma kreseczkami [emoji846]
Trzymam kciuki za to żeby Wasz był szczęśliwie zakończony dwoma kreseczkami [emoji846]
reklama
budkaa
Dlatego my ten cykl mamy strategie co dwa dni, teraz jak owu byl pozytywny to rano a na drugi dzien wieczorem wiec 1,5 dnia haha niby ten test byl pozytywny a wczoraj juz negatyw ale sluzu jakos malo mialam. Fakt ze chodzilam jak napaleniec ale nie przypuszczalabym ze to owu wczesniej.Wiecie co dziewczyny - czasem piszecie ze kochacie się codziennie . Generalnie powinno się co najmniej co 2 dni żeby te plemniki były bardziej dojrzałe wtedy wówczas plemnik ma szanse dostać się do komórki [emoji3]. Wiem ze wiecie o tym ale tak pisze ku przypomnieniu [emoji3]. Także do dzieła [emoji6][emoji3]
Witam sie z nowymi kolezankami. Obyscie nie zawitaly tu na dlugo !