reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Powiem tak, dopiero zaczynamy.
Ale na spokojnie bez stresu "że teraz musi się udać" [emoji3526]
Ale mam cichutka nadzieję, że może coś.

[emoji3526]
Też sprawdzilam teraz opinie i faktycznie sporo zadowolonych

Hej :) . Obyś nie zagościła długo i zobaczyla upragnione II kreseczki ;) a który cykl się starcie jeśli można wiedzieć??

Ja już sama nie wiem kogo sluchac...Ale jak się starałam o syna to tez w płodne codziennie - w owu 2x I udało się za pierwszym cyklem.
Ja czytałam, że najlepiej co 2 dzień w dni płodne, ponieważ plemniki też potrzebują czasu żeby dojrzeć. No i najlepiej przez cały cykl, aby plemniki nie wyszły "z formy"

A moja @ nie zawiodła, jak zwykle o czasie. Dziś plamienie wiec zaraz się rozkręci. Jest mi o tyle trudniej, ze ja dostałam okresu a przyjaciółka zrobiła dziś test i okazało się ze jest ciąży. Żeby nie było strasznie się cieszę, ale przy okazji złapałam dola.
Rozumiem. Bo ja w ubiegłym cyklu jak dostałam @, tego samego dnia dowiedziałam się,ze siostrzenica lat 22 jest w 3 miesiącu z chłopakiem którego zna od 4 miesięcy... wiec już w ogóle załamka dla mnie... no nic, nie ma co się załamywać, trzeba działać!

Rozumiem. Bo ja w ubiegłym cyklu jak dostałam @, tego samego dnia dowiedziałam się,ze siostrzenica lat 22 jest w 3 miesiącu z chłopakiem którego zna od 4 miesięcy... wiec już w ogóle załamka dla mnie... no nic, nie ma co się załamywać, trzeba działać!
Ehh i gdzie tu sprawiedliwość? Ja się naprawdę mega ucieszyłam i bardzo jej kibicowałam, ale wiadomo ze są myśli dlaczego nam się nie udaje. No nic, dziś sobie pochlipie jutro będzie lepiej

reklama
Do góry