Smerfetka94
Fanka BB :)
Najgorsze sa te opóźnienia, niewiadomo co jest grane..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze wlasnie jak sie wyjdzie z zalozenia ze się nie udało to sie milo zaskoczysz mimo tych negatywnych testow.No tak
Ale chcialabym zeby byl z tym ze mna, on pewnie tez wolalby widzieć ze robię nastepny test.
Okres na bank przyjdzie, nie mam przeczucia ze sie udalo
Wszystko jest możliweMoze wlasnie jak sie wyjdzie z zalozenia ze się nie udało to sie milo zaskoczysz mimo tych negatywnych testow.
Moze 13 bedzie tym szczesliwymU mnie z synkiem sie udalo w 3 cyklu, a teraz juz 13sty i nic .. co miesiąc to samo ...
Może owulacja była później i jest fasolka. A jak miałaś poprzednie @ też piersi bolały?Jakas masakra dziewczyny z tymi piersiami juz nie daje rady z tym bolem.
Jak myslicie co moze być powodem takich zmian w cyklu?
Bolaly tydzien przed okresem ale nie az tak.Może owulacja była później i jest fasolka. A jak miałaś poprzednie @ też piersi bolały?
Ja taki ból piersi z którym było mi ciężko wytrzymać miałam właśnie w cyklu w którym się udałoJakas masakra dziewczyny z tymi piersiami juz nie daje rady z tym bolem.
Jak myslicie co moze być powodem takich zmian w cyklu?