reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Nie testowałaś?
Skąd Wy tą cierpliwość bierzecie haha
Termin @ jutro?
Testowalam w pon czuloscia od 10. Wyszedl negatywny.. Termin @ na wczoraj. Dzisiaj nadal nic tylko troche sluzu takiego bialawego ale ciagnacego dosyc. Brzuch wgl mnie nie boli. Co godzine chodze sprawdzac czy malpa przylazla ale poki co cisza

reklama
Robiłam test wczoraj no bo ciekawość oczywiście nic nie wyszło. Bo raczej za wcześnie cykle 30 dni a miesiączka 12go to jak u Ciebie. Ja to dopiero nie mam cierpliwości
U mnie cykle co 28dni. W sobotę powinna być @. I chyba przyjdzie. Raz się cieszę, że się udało a za chwilę już dół, że @ przyjdzie.
Ja jestem taka zła że już pokłóciłam się z koleżanką rodzicem dziecka i kucharka z pracy mam tak zły dzień że masakra
U mnie na pewno będzie awantura bez powodu jak partner wróci z pracy. Taka nabuzowana jestem. My kobiety i hormony mieszanka wybuchowa

Testowalam w pon czuloscia od 10. Wyszedl negatywny.. Termin @ na wczoraj. Dzisiaj nadal nic tylko troche sluzu takiego bialawego ale ciagnacego dosyc. Brzuch wgl mnie nie boli. Co godzine chodze sprawdzac czy malpa przylazla ale poki co cisza
To na co Ty czekasz?! Jak ja bym chciała choć połowę Twojej cierpliwości :D :D :D
Taki kremowy jest dobrym znakiem :D

Witam :)
Bylam u gin i jestem zalamana.. Czy któraś z Was ma stwierdzona macice dwurozna? Naczytalam sie w internecie i jestem zalamana totalnie :(

Na moim poprzednim forum staraniowym była dziewczyna która miała macice dwurożna. Zaszła w ciąże, urodziła zdrowe dziecko. Z tego co pamietam musiała być pod opieka bardzo dobrego ginekologa. Miała tez dziecko starsze. Wiec to była jej druga ciąża.

reklama
Do góry