reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
U mnie 14 dpo. Brzuch
Hej dziewczyny. W nasteonym tygodniu mam zabieg udrażniania jajowodów i strasznie na niego liczę. Ze po tym się juz w końcu uda.. Ale. Boję się niesamowicie
Nie bój się. Ja miałam 4 tyg. temu. Nie było tak źle. Z tego co czytałam to cykl po udrażnianiu dużo kobiet zachodzi. Ja już na ten cykl nie liczę, brałam też antybiotyk po badaniu i miałam mała infekcje.

No mnie zawsze zaraz po owu zaczynały boleć i tak przez 2 tygodnie aż do @, potem jak ręką odjął. A teraz nic totalnie. Okaże się za niedługo :)
No mnie wcześniej wcale nie bolały, czas i prawa pacha, ciągła i bolała. Po poronieniu bolą teraz 3 cykle od owu. Wszystko się zmienia, dziwne cykle... Ale u ciebie jest nadzieja..

No mnie wcześniej wcale nie bolały, czas i prawa pacha, ciągła i bolała. Po poronieniu bolą teraz 3 cykle od owu. Wszystko się zmienia, dziwne cykle... Ale u ciebie jest nadzieja..
Nie nastawiam się, bo od mojego poronienia w grudniu miną 2 lata i od tej pory próby bez powodzeń. Z tym, że tak jak pisałam wcześniej, ciężko nam się wcelować, bo mój pracuje za granicą i jak przyjeżdża to albo mam okres, albo nieplodne... ostatnio jak był to miałam płodne i tulanko było dwa dni przed owu i w dzień owu. Zobaczymy co czas przyniesie, fajnie by było mieć niespodziankę na urodziny ;)

reklama
U mnie 14 dpo. Brzuch

Nie bój się. Ja miałam 4 tyg. temu. Nie było tak źle. Z tego co czytałam to cykl po udrażnianiu dużo kobiet zachodzi. Ja już na ten cykl nie liczę, brałam też antybiotyk po badaniu i miałam mała infekcje.
Tak? Czyli jest szansa dla mnie:) ja też mam mieć antybiotyk, jeden dzień po zabiegu mam wziąć

Do góry