JestemZosia
Fanka BB :)
Ja w poniedziałek.. I czekam jak na szpilkachCo tam u dziewczyn które miały testować w tym tygodniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w poniedziałek.. I czekam jak na szpilkachCo tam u dziewczyn które miały testować w tym tygodniu?
W dniu spodziewanej @ czy trochę wcześniej? Ja za tydzieńJa w poniedziałek.. I czekam jak na szpilkach
Cześć, ja robiłam testy owu w kilku cyklach, kupowałam na allegro. Co prawda nie byłam nigdy na monitoringu, ale z moich obserwacji, samopoczucia stwierdzam, że się sprawdzają. Widać całkiem wyraźnie skokTESTY OWU. LH.
dziewczyny jakie macie doświadczenie z testami LH. Ja w tym cyklu pierwszy raz stosuję. Kupiłam w Rossmannie. Takie klasyczne papierki - producent chyba ten sam co Pink testów. Całe op. 5+2 kosztuje mniej niż 20pln. I tak obserwuje u siebie super plodny, książkowy śluz a ten test od 3 dni nie pokazuje LH. Teoretycznie owu będzie w sobotę, ale nie mogę niczego być pewna bo 2gi cykl po poronieniu nie był 29dni tylko 37 więc nie mam pewności do matematycznych wyliczeń.
Stąd moje pytanie, macie zaufanie do takich testów?? Faktycznie potwierdzają wam owu??
mi tez plamienia zwiastuja @ a teraz nic i test z wczoraj pozytywny, a termin na jutroDziewczyny dziś mam 27 dc, bolą mnie piersi i od wczoraj czuje w brzuchu takie rozciąganie.. Zawsze przez okresem mam plamienia a teraz o dziwo nic. Ale już tyle razy się nie udało, że ja myślę że to po prostu sobie wkrecam
Hej, dzięki za wypowiedź i super prof zdjęcie. Mimo że LH nie skoczylo u mnie ja staram się już żeby nie przegapić )Cześć, ja robiłam testy owu w kilku cyklach, kupowałam na allegro. Co prawda nie byłam nigdy na monitoringu, ale z moich obserwacji, samopoczucia stwierdzam, że się sprawdzają. Widać całkiem wyraźnie skokZobacz załącznik 1013200
Ja tez mam w poniedziałek dostać @, wiec chyba wstrzymam się do wtorku i wtedy zobaczymy..Ja w poniedziałek.. I czekam jak na szpilkach
Zawsze można spróbować jak niektórzy radzą, nie patrzeć na owu, nic nie wyliczać, a starać się co 2dniHej, dzięki za wypowiedź i super prof zdjęcie. Mimo że LH nie skoczylo u mnie ja staram się już żeby nie przegapić )
@ ma być w poniedziałekW dniu spodziewanej @ czy trochę wcześniej? Ja za tydzień
Hmmmm to może jutro spróbuję testować?mi tez plamienia zwiastuja @ a teraz nic i test z wczoraj pozytywny, a termin na jutro
Chociaż ja się boje ze jeśli i mi się okres spozni to że stresu, bo już tyle razy miałam nadzieję na ciążę i nic. Więc już coraz trudniej wierzyć że mogło się udaćHmmmm to może jutro spróbuję testować?