reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

4
Nie wiem szczerze, jaki wpływ na zajście w ciążę może mieć kwas foliowy, ale zdecydowanie nie zaszkodzi :)
A na pewno suplementacja jest konieczna dla dzieciaka, jeśli się uda :)

Kochana, u mnie wczoraj silne bóle owulacyjne, a przedwczoraj wynik pozytywny, zobacz sobie na zdjęciu [emoji6] musiałaś się spóźnić z testem [emoji16] ja ciągnie od 10 dc codziennie czasami 2xdziennie [emoji16] sprawdzam z czystej ciekawości, to mój pierwszy cykl z testami [emoji6]Zobacz załącznik 1006794
4 sierpnia była u Ciebie jak nic , trzymam kciuki żeby się udało A ja się też mobilizuje do tego. Po prostu już tak długo nie zachodze że jestem jakąś taka zniechęcona

reklama
A
Nie wiem szczerze, jaki wpływ na zajście w ciążę może mieć kwas foliowy, ale zdecydowanie nie zaszkodzi :)
A na pewno suplementacja jest konieczna dla dzieciaka, jeśli się uda :)

Kochana, u mnie wczoraj silne bóle owulacyjne, a przedwczoraj wynik pozytywny, zobacz sobie na zdjęciu [emoji6] musiałaś się spóźnić z testem [emoji16] ja ciągnie od 10 dc codziennie czasami 2xdziennie [emoji16] sprawdzam z czystej ciekawości, to mój pierwszy cykl z testami [emoji6]Zobacz załącznik 1006794
Ale jak patrzę na mój kalendarzyk to okres powinnam dostać mniej więcej 21, to pokazuje mi że owulacja powinna być jutro

4

4 sierpnia była u Ciebie jak nic , trzymam kciuki żeby się udało A ja się też mobilizuje do tego. Po prostu już tak długo nie zachodze że jestem jakąś taka zniechęcona
Dziękuję Kochana, podziałane, pełni nadziei na ten cykl [emoji16]
Który to cykl u Ciebie?? Nic się nie łam, na pewno Ci się uda [emoji6]

Mój kalendarzy pokazywał mi owulacje na niedzielę, a w niedziele wyszedł pozytywny test więc niemożliwe. Rób testy jeśli je masz, sama sprawdzają. Aplikacja nie ma się co sugerować. Słuchaj też swojego ciała. [emoji6]

Hej ;) ja się dawno nie odzywałam, ale byliśmy na wakacjach ;) u mnie leci 3 cykl starań. Dzisiaj 15 dc i chyba nareszcie będzie normalnej długości bo śluz płodny i ból jajników, a ostatnio cykle miały po 34 dni ;/

Ja

Mój kalendarzy pokazywał mi owulacje na niedzielę, a w niedziele wyszedł pozytywny test więc niemożliwe. Rób testy jeśli je masz, sama sprawdzają. Aplikacja nie ma się co sugerować. Słuchaj też swojego ciała. [emoji6]
Ja już liczę w latach nie cyklach, nawet nie wiem kiedy to zlecialo, 2.5 roku ehhh..

A

Ale cieszę się że mam chociaż córeczkę niedługo skończy 8 lat ;)

Hej ;) ja się dawno nie odzywałam, ale byliśmy na wakacjach ;) u mnie leci 3 cykl starań. Dzisiaj 15 dc i chyba nareszcie będzie normalnej długości bo śluz płodny i ból jajników, a ostatnio cykle miały po 34 dni ;/
Oby to był ostatni cykl [emoji16]
Jak po wakacjach? :)
Ja

Ja już liczę w latach nie cyklach, nawet nie wiem kiedy to zlecialo, 2.5 roku ehhh..
To już kawałek czasu... Dobrze, że macie corcie, zawsze to jakiś promyczek nawet w najtrudniejszych chwilach [emoji8] a badaliscie się?? Wszystko jest ok?

To już kawałek czasu... Dobrze, że macie corcie, zawsze to jakiś promyczek nawet w najtrudniejszych chwilach [emoji8] a badaliscie się?? Wszystko jest ok?
Ja robiłam badania krwi i na tarczyce i wszystko wyszło pozytywnie. Jak robiłam testy owulacyjne to też były pozytywne. Wiesz jakoś tak cały czas miałam nadzieję że tak samo się uda i tak czas leciał z miesiąca na miesiąc. Ale teraz jak się nie uda to idę do gina.
Wcześniej zawsze jak byłam na wizytach to lekarz nigdy mi nic nie mówił że coś jest nie tak z jajnikami itp. Mówił że widać pęcherzyk A kiedyś to nawet zmierzył bo były dwa to wtedy powiedział że mogę mieć bliźniaki. Ja się więc zapytuje gdzie one są? Haha 8-)

reklama
Wakacje udane, pogoda dopisała także fajnie ;) dzisiaj mąż pierwszy dzień w pracy po urlopie i zostałyśmy same z córeczka:( ciężko wrócić do rzeczywistości ;) tez mam nadzieje ze to będzie ostatni ;D

Do góry