reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

A co do testu to oczywiście nie wytrzymała zrobiłam kolejny i jest słaba kreska, bladzioch ale widać, beta jutro rano, napewno.
A z objawów to oprócz braku@ mrowienie w piersiać i ciągnięcia. Czuję się super, popołudniami mam drzemke, ale wkońcu urlop hihi. A i te piątkowe różowe plamienie.
We wcześniejszych ciążach miałam każdą inaczej... Ale ta ostatnia to był mega ból piersi po bokach, mdłości, metaliczny smak i inne a teraz prawie nic...

reklama
A co do testu to oczywiście nie wytrzymała zrobiłam kolejny i jest słaba kreska, bladzioch ale widać, beta jutro rano, napewno.
A z objawów to oprócz braku@ mrowienie w piersiać i ciągnięcia. Czuję się super, popołudniami mam drzemke, ale wkońcu urlop hihi. A i te piątkowe różowe plamienie.
We wcześniejszych ciążach miałam każdą inaczej... Ale ta ostatnia to był mega ból piersi po bokach, mdłości, metaliczny smak i inne a teraz prawie nic...
To może się udało A masz zdjęcie testu?

Załączniki

• IMG_20190805_150109_BURST006.jpg
    IMG_20190805_150109_BURST006.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 176
@Martyna84 Kochana, udało się!!!! :) biegnij na betę i do lekarza, a nie opowiadasz bzdury o wieku i spirala h! :) trzymam kciuki za to żeby się teraz udało [emoji3590] popatrz, ja 27 lat i też po stracie w tym roku... Wiek tu nie ma żadnego znaczenia!

@Martyna84 Kochana, udało się!!!! :) biegnij na betę i do lekarza, a nie opowiadasz bzdury o wieku i spirala h! :) trzymam kciuki za to żeby się teraz udało [emoji3590] popatrz, ja 27 lat i też po stracie w tym roku... Wiek tu nie ma żadnego znaczenia!
NAT poprawiłaś mi humor, dzięki czasami taki koniak się przyda bo ja z tych panika i pesymistów, albo ja już przyjmę co los przyniesie!!!

reklama
NAT poprawiłaś mi humor, dzięki czasami taki koniak się przyda bo ja z tych panika i pesymistów, albo ja już przyjmę co los przyniesie!!!
Kochana, TO ty sama sobie humor poprawiła, musisz trochę w to uwierzyć i cieszyć się i wierzyć że będzie wszystko dobrze [emoji6] a nie wiek i spirale Ci w głowie!!! :)

Do góry