reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
A u mnie najgorsze to to że już miałam wszystko poukładane, poplanowane, a tu nic z tego, ja zawsze mam podgórke, i raczej wiwm na 100% że to nie ciąża, ale chcę to czarno na białym...

Tak czwartek i sobotę negatywny, dziś miałam jakiś popsuty, najpierw pojawiła się słaba druga kreska a później się rozlał, na jutro rano już nie mam, jutro kupie test i zrobię we wtorek. Okresu brak i bóli brak, w piątek różowe plamienia, i dziwny ból piersi. I boląca głową od wszystkich myśli
Trzymam kciuki dziewczyny :)

Ja na etapie sprawdzania kalendarza dni płodnych, mimo, ze juz są ;) więc za pare naście dni też będę szalała i szukała objawów ;)
Ja to samo :D mój mąż mimo że ciężko się z nim rozmawia na tematy starań to od wczoraj wyjątkowo chętny na działania, dzisiaj test owulacyjny na 99% pozytywny.... :D
Podobnie będziemy testować :D

Myślicie że to Już? Czy może być jeszcze wyrazniejsza kreska?? :D to mój pierwszy raz z testami owulacyjnymi :D
IMG_20190804_233453.jpg

Ja to samo :D mój mąż mimo że ciężko się z nim rozmawia na tematy starań to od wczoraj wyjątkowo chętny na działania, dzisiaj test owulacyjny na 99% pozytywny.... :D

Myślicie że to Już? Czy może być jeszcze wyrazniejsza kreska?? :D to mój pierwszy raz z testami owulacyjnymi :DZobacz załącznik 1006357
Pozytywny do dzieła!! :D

Myślicie że to Już? Czy może być jeszcze wyrazniejsza kreska?? :D to mój pierwszy raz z testami owulacyjnymi :DZobacz załącznik 1006357

Kurcze, ja nigdy testów owu nie robiłam, na razie kalendarz i uśmiech, jak pojawiają się objawy dni płodnych :D owu mam 6-7. 08. Mąż zadowolony, o nic nie pyta :D Ew. testowanie, jeżeli @ nie przyjdzie, po 21.08. Trzymam mocno kciuki!!!

Pozytywny do dzieła!! :D
Maz jakby wyczuł klimat (testy to raczej tak dla mnie miały być i ewentualnie coby go tam jakoś zaczepic... :D), 2x działał... Sam z siebie :D

Kurcze, ja nigdy testów owu nie robiłam, na razie kalendarz i uśmiech, jak pojawiają się objawy dni płodnych :D owu mam 6-7. 08. Mąż zadowolony, o nic nie pyta :D Ew. testowanie, jeżeli @ nie przyjdzie, po 21.08. Trzymam mocno kciuki!!!
Trzymam kciuki i ja za Ciebie Kochana :) ja jak dobrze pójdzie koło 20-21 też testować będę :D
Najwyżej 21 mamie złożę życzenia urodzinowe a prezentem będzie test... :D

Dziewczyny u mnie ten wczorajszy rozlany test wysechł i takie coś się pojawiło, sama nie wiem co o tym myśleć?
Jade zaraz do apteki i trzymam poranne siku do testu, chyba dam radę bo jak nie to oszaleje z emocji jakie temu towarzyszą

Załączniki

• IMG_20190805_071322.jpg
    IMG_20190805_071322.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 122
  • IMG_20190805_071159.jpg
    IMG_20190805_071159.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 118
  • IMG_20190805_071154.jpg
    IMG_20190805_071154.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 117
reklama
Dziewczyny u mnie ten wczorajszy rozlany test wysechł i takie coś się pojawiło, sama nie wiem co o tym myśleć?
Jade zaraz do apteki i trzymam poranne siku do testu, chyba dam radę bo jak nie to oszaleje z emocji jakie temu towarzyszą
Dawaj znać co i jak, chociaż rozlanym testem bym się nie sugerowała ;)

Do góry