reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
No to już naprawdę nie wiem. My zaczynamy nasz maraton na około 4 dni przed rzekomą owu A odpoczywamy 5 dni po niej. Potem zostaje czekać na termin @. Próbuj z tymi testami przez jakieś parę dni, i przytulajcie się już pomimo wszystko.
Dziewczyny pisały tutaj że testy niby negatywne A zaszły w ciążę, więc nie do końca trzeba opierać się na nich. Śluz, temp też. Ale najpewniejszy jest monitoring. Ja w sumie tylko testy robię, bo temperatura skacze jak chce A śluzu mało. Dlatego taki maraton mamy.😊 W tym cyklu codziennie bo w zeszłym było co dwa dni i nic. Zobaczymy co będzie 6 grudnia.

U mnie stres już się nasila bo we czwartek mam mieć droznos
Dziewczyny pisały tutaj że testy niby negatywne A zaszły w ciążę, więc nie do końca trzeba opierać się na nich. Śluz, temp też. Ale najpewniejszy jest monitoring. Ja w sumie tylko testy robię, bo temperatura skacze jak chce A śluzu mało. Dlatego taki maraton mamy.😊 W tym cyklu codziennie bo w zeszłym było co dwa dni i nic. Zobaczymy co będzie 6 grudnia.
Ja monitoring już 3 mce potem zastrzyk bo nie chciało pekac ten cyklo dpuszczony bo w owulacje był wyjazd i spanie z córcią w jednym pokoju w ten czwartek mam mieć droznosc jajowodow a tu cisza @ brak może coś pyklo ale jak? Cialo kobiety jest jedną wielką zagadka..

20191019_171117.jpg
U mnie tak wyglądały testy w październiku

reklama
Moje testy wygladaja jak 17 .10 u ciebie
Więc zrób jutro i pojutrze i porównaj do tego dzisiejszego. Nie u każdej kobiety wyrzut piku jest na tyle silny aby była ciemna krecha. Tak jak pisałam testy są tylko wspomagaczem nie ma pewności że owu była przy pozytywnym . Tak samo przy negatywnych kobiety zachodzą w ciążę

Do góry