reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
No to już naprawdę nie wiem. My zaczynamy nasz maraton na około 4 dni przed rzekomą owu A odpoczywamy 5 dni po niej. Potem zostaje czekać na termin @. Próbuj z tymi testami przez jakieś parę dni, i przytulajcie się już pomimo wszystko.
Dziewczyny pisały tutaj że testy niby negatywne A zaszły w ciążę, więc nie do końca trzeba opierać się na nich. Śluz, temp też. Ale najpewniejszy jest monitoring. Ja w sumie tylko testy robię, bo temperatura skacze jak chce A śluzu mało. Dlatego taki maraton mamy.😊 W tym cyklu codziennie bo w zeszłym było co dwa dni i nic. Zobaczymy co będzie 6 grudnia.

U mnie stres już się nasila bo we czwartek mam mieć droznos
Dziewczyny pisały tutaj że testy niby negatywne A zaszły w ciążę, więc nie do końca trzeba opierać się na nich. Śluz, temp też. Ale najpewniejszy jest monitoring. Ja w sumie tylko testy robię, bo temperatura skacze jak chce A śluzu mało. Dlatego taki maraton mamy.😊 W tym cyklu codziennie bo w zeszłym było co dwa dni i nic. Zobaczymy co będzie 6 grudnia.
Ja monitoring już 3 mce potem zastrzyk bo nie chciało pekac ten cyklo dpuszczony bo w owulacje był wyjazd i spanie z córcią w jednym pokoju w ten czwartek mam mieć droznosc jajowodow a tu cisza @ brak może coś pyklo ale jak? Cialo kobiety jest jedną wielką zagadka..

20191019_171117.jpg
U mnie tak wyglądały testy w październiku

reklama
Moje testy wygladaja jak 17 .10 u ciebie
Więc zrób jutro i pojutrze i porównaj do tego dzisiejszego. Nie u każdej kobiety wyrzut piku jest na tyle silny aby była ciemna krecha. Tak jak pisałam testy są tylko wspomagaczem nie ma pewności że owu była przy pozytywnym . Tak samo przy negatywnych kobiety zachodzą w ciążę

Do góry