reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja dopiero w styczniu idę na kontrolę bo ze względu na brak owulacji duphaston miałam od grudnia przyjmować ale w końcu kazała brać teraz bo progesteron mam bardzo marny :/
Muszę dokupić akard bo wyczytałam, że duphaston źle na krew działa a ja bez niego powinnam przyjmować coś na rozrzedzenie tylko, że po tym leku też źle się czuję i tak, o .. Wszystko złe i niedobre ;)
Masakra...leki naprawiają jedno a psują drugie i koło się zamyka...no ja zobacze kiedy w ogole dostanę @ będę pisać jak przyjdzie :) i zobaczymy co powie mi gin na kontroli...Tobie życzę żeby styczniowa wizyta była już z potwierdzeniem fasolki w brzuszku :)

reklama
Masakra...leki naprawiają jedno a psują drugie i koło się zamyka...no ja zobacze kiedy w ogole dostanę @ będę pisać jak przyjdzie :) i zobaczymy co powie mi gin na kontroli...Tobie życzę żeby styczniowa wizyta była już z potwierdzeniem fasolki w brzuszku :)
Dziękuję :) I trzymam kciuki za Twoją wizytę ;) Koniecznie daj znać jak @ przyjdzie :) Też będę informować na bieżąco :)

Odnośnie objawów ciążowych to ja już w nic nie wierzę. Choć przechodząc je dwukrotnie byłam pewna zeszłego cyklu i później ten pozytywny test a jeszcze później @ i mam po prostu dość analizowania.
Naprawdę mocno trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę aby te objawy były faktycznie ciążowe ale sama już podchodzę do tego z dystansem :)

@Mimi94 7/8 dpo :)

Dziękuję :) I trzymam kciuki za Twoją wizytę ;) Koniecznie daj znać jak @ przyjdzie :) Też będę informować na bieżąco :)

Odnośnie objawów ciążowych to ja już w nic nie wierzę. Choć przechodząc je dwukrotnie byłam pewna zeszłego cyklu i później ten pozytywny test a jeszcze później @ i mam po prostu dość analizowania.
Naprawdę mocno trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę aby te objawy były faktycznie ciążowe ale sama już podchodzę do tego z dystansem :)

Dzięki [emoji3590]

Będę na bieżąco przekazywać informacje :) jutro ostatnia tabletka dupka i zaczynamy czekanie na @. Ja to bym chciała już, żebym mogła znowu zacząć się starać :)

reklama
Do góry