reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Hej Mamuśki
Jak tam się czujecie ?
Mnie od rana boli podbrzusze i czekam jak na zbawienie na wizytę u lekarza.

Powiedzcie mi Wy pracujecie ? Wybieracie się na chorobowe?
Bo tak się zastanawiam nad tym
Hej :)
U mnie podbrzusze juz mniej czuje. Jedynie piersi.
Ja akurat siedze w domu wiec l4 nie potrzebuje, ale lekarz pytal juz na pierwszej wizycie...

Hej Mamuśki
Jak tam się czujecie ?
Mnie od rana boli podbrzusze i czekam jak na zbawienie na wizytę u lekarza.

Powiedzcie mi Wy pracujecie ? Wybieracie się na chorobowe?
Bo tak się zastanawiam nad tym
Ja odczuwam jeszcze pobolewanie podbrzusza ale to znak ze sie macica powieksza.
A poza tym padam spac juz o 19 :D

Pracuje w Szkole Podstawowej (ucze angielskiego), nie wiem czy bede wybierala sie na zwolnienie. Ogolnie to juz jedna w pazdzierniku anglistka poszla na l4, zostalysmy 2 na placu boju. Ale czy jest sens?
Wizyta 21 i wtedy sie zobaczy... Nie wiem czy informowac pracodawce o ciazy juz czy jeszcze nie...

Przypomniało mi się że mam inhalator właśnie podłączyłam się pod niego i sól fizjologiczna dałam. Leżę na łóżku i dziś nie wstaje z niego muszę się wyleczyć do wtorku bo no pracy trzeba pójść. Ległam z córką przed tv i oglądamy bajkę:)

Nie mam pojecia ale to przeciez farmaceuta wiec powinny wiedzieć ze sa przeciez rozne testy.
A one patrza na to co pisze na pudelku..99% ....
Nie zawsze, jak ja kupowalam swoje to mi babeczka powiedziala o Clear Blue i mowila ze przedstawicielka je pokazala. Wiec jesli nie ma dobrego RPu to farmaceuta niewiele wie. Podobnie z sumplementacja. Jedni maja wypisane "dla kobiet w ciazy" a inni wraz z Toba patrza sklad itp

reklama
Do góry