reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
My przegapiliśmy chyba dni płodne ( albo cykl bezowulacyjny). Jak na razie owulacje przewiduje tylko na podstawie sluzu. W tym cyklu coś się zaczęło „rozciągać” 14dc, a skończyło 17dc. Natomiast nie zaobserwowałam szczytu śluzu. Współżycie było 12dc. Gdyby się udało to byłby cud. Chociaż jakiejś spiny nie mam, bardziej mnie martwi ze jednak cykl mógł się okazać bezowulacyjny.
Nawet pierwszy raz od porodu zmierzyłam temperaturę rano i 36,61 ( patrząc na stare cykle jestem po owulacji, bo ja z tych co w pierwszej fazie maja niziutkie temperatury...ale nie jestem pewna czy ciąża mi ciepłoty ciała nie pozmieniała).
Teraz tak myśle...i nawet mogło dojść do braku pęknięcia pęcherzyka ( czyli tzw Luf).
No nic, w przyszłym cyklu mam wizytę to się dowiem przynajmniej czy owu była. Teraz pozostaje czekanie przez najbliższe 2 tygodnie na miesiączkę.

reklama
Do góry