montek.87
Fanka BB :)
Bardzo blisko. Ja bym juz dzis mogla skoczyc na bete aby miec pewnosc na czym stoje niz czekac...To już blisko
Ostatnio byl wysyp kresek wiec musi takbyć zostac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo blisko. Ja bym juz dzis mogla skoczyc na bete aby miec pewnosc na czym stoje niz czekac...To już blisko
Ostatnio byl wysyp kresek wiec musi takbyć zostac
Doskonale Cię rozumiem i to rozczarowanie. U nas pozytywny test owu 14.10, działania 12,14,15,17 i sie nie udało :/Nic z tego nie rozumiem. Testy owu 19 tego były pozytywne od 16 tego co drugi dzień. 18 ,19, 21 sexik. A tu k...A dupa !!! Jeju jaką jestem wściekła!!!!
No właśnie. Jakby nie było to ma być przyjemność a nie obowiązekNo oni maja tez swoje lata moze dlatego tak cisna.
Ale to już raczej przegiecie.
Wszystko pod presja to nie wyjdzie
U mnie beta przed @ nie dala radyBardzo blisko. Ja bym juz dzis mogla skoczyc na bete aby miec pewnosc na czym stoje niz czekac...
Pokazal Ci sie normalny wynik?U mnie beta przed @ nie dala rady
Już nie pamietam kiedy robilam ale wyszlo 1,2Pokazal Ci sie normalny wynik?
U mnie standardem jest 2,30Już nie pamietam kiedy robilam ale wyszlo 1,2
U mnie zawsze 1,2.U mnie standardem jest 2,30
Zycze jak najlepszej. Ja mam 21 wizyte u gin ogolne, kontrolneU mnie zawsze 1,2.
Ciekawe jaka jutro bedzie
Spróbuj codziennie i to jeszcze przed pozytywnym testem, u mnie zadziałało.Nic z tego nie rozumiem. Testy owu 19 tego były pozytywne od 16 tego co drugi dzień. 18 ,19, 21 sexik. A tu k...A dupa !!! Jeju jaką jestem wściekła!!!!