reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Narazie się boję. Kiedyś jedną ciążę poroniłam i wiem,ze na tak wczesnym etapie wszystko jest możliwe. Muszę ochłonąć i wyluzować.

reklama
Mi pozytywny test wyszedł 4 dni po terminie okresu
Rano chyba się nie przyjrzałam, bo byłam zaspana. Później zobaczyłam że jest blada kreseczka, ale bardzo cieniutka. Ledwo ją widać. Dzisiaj miałam kłucie lewego jajnika. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Jak zrobię betę to dam znać co wyszło. Już narobiłam sobie nadziei :)

Ostatnia edycja:
A kiedy Ty byłaś? Biło już serduszko? Bo ja się boję że zrobię falstart jak przy pierwszej ciąży i potem tylko niepotrzebny stres
Ja byłam w 5 tyg, to był. Chyba 4+5to tylko pęcherzyki były. Dziś jestem w 6+4 i już widziałam i słyszałam serduszka.
A czy możesz podać jakie miałaś bety i w którym dc?

W poprzedniej ciąży byłam w 7 tyg.
Om miałam 19.09, cykle 28dni. 13.10.2019 bhcg była 42.05, 15.10 - 125,70, 19.10- 808,20, 22.10- 2478.00.

reklama
Do góry