To podobnie u mnie. Ale w sumie niczym się to nie rozni od dnia „przed okresem”. Wiec serio chyba muszę sobie walnąć piwko i włączyć serial na playerze lub film na netlfixie No bo tak się nie da żyć. Od wczoraj w zawieszeniu.No wlasnie pobolewa mnie tak jak na @ ale zdecydowanie delikatniej, ale martwi mnie to Tak meczy bardziej.. i dodatkowo ciagnie i kluje tak jak juz pisalam. Nie caly czas tylko chwilami.
reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
To wypij chociaz bezalkoholowe ja jednak mysle ze u Ciebie to ciazaTo podobnie u mnie. Ale w sumie niczym się to nie rozni od dnia „przed okresem”. Wiec serio chyba muszę sobie walnąć piwko i włączyć serial na playerze lub film na netlfixie No bo tak się nie da żyć. Od wczoraj w zawieszeniu.
Nie no z tym piwkiem żartowałamTo wypij chociaz bezalkoholowe ja jednak mysle ze u Ciebie to ciaza
Poczekam do okresu lub testu. Już trudno Będzie co ma być. Mogłam dziś kupić test, teraz to już mi się nawet do apteki nie chce jechac...
Smerfetka94
U mnie chyba cos nie tak..
Byl spokoj, tylko sluz..a przed chwilą wyplynely ze mnie jakies resztki, nie duzo ale jednak..
Byl spokoj, tylko sluz..a przed chwilą wyplynely ze mnie jakies resztki, nie duzo ale jednak..
Co znaczy resztki? Ale zabarwione?U mnie chyba cos nie tak..
Ja też Chodziłam do Polaka w Hamburgu, który mi powiedział żebym nie szukała problemu gdzie go nie ma więc go posłuchałam i na konsultacje poszłam do Niemca i potwierdził mi to co tamten powiedział. Także trzymam kciuki żeby test jak najszybciej pokazał Tobie dwie kreseczki i nie tylko TobieGin powiedzial zebym do niego wrocila za 2 tyg jezeli nie dostane miesiaczki, a jezeli dostane to kolejny cykl clo i wtedy monitoring.
Na bete nie mam mozliwosci bo mieszkam za granica, nawet lecze sie wlasnie prywatnie u polskiego ginekologa.
Tak jak mowisz bede probowala we wtorek moze zrobic kolejny test. Ale tak jak pisalam nie mam przeczucia ze to ciaza, choc bardzo bym chciala.. moze to przerosniete endometrium u mnie wystepuje, o ktorym czytalam troche.. z drugiej strony czytalam tez, ze miesiaczka powinna przyjsc do 14stu dni od owulacji skoro ona nastapila, a u mnie nadal cisza.. gdyby moze nie te specyficzne skurcze, ktore mam zawsze przed @ to myslalabym bardziej o ciazy ale tutaj nic mi do siebie nie pasuje.. obym sie mylila hehe ale jestem w kropce
Smerfetka94
No takie brazowo/czerwone. Nie sa to skrzepy ale takie malutkie hmm nie wiem jak to właśnie nazwać..resztka po okresie, nie wiem..Co znaczy resztki? Ale zabarwione?
Nie wiem co Ci powiedzieć. Idź jutro na betę zobacz czy rośnie. Tylko tyle potrafię doradzić.No takie brazowo/czerwone. Nie sa to skrzepy ale takie malutkie hmm nie wiem jak to właśnie nazwać..resztka po okresie, nie wiem..
Smerfetka94
Wiem i tak mialam pojscNie wiem co Ci powiedzieć. Idź jutro na betę zobacz czy rośnie. Tylko tyle potrafię doradzić.
reklama
Kotmonika87
Oznaczalas progesteron?Wiem i tak mialam pojsc
W ciazy plamienie często się zdąża, luteina/duphaston ,odpoczynek i powinno być ok