reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

No więc właśnie ja tak mam. Nie wiem czy to poronienie czy co. Czuje sie dobrze. Nawet żadnych skurczy. Nie pasowało mi, że się tak dobrze czuje dlatego zrobilam test
To również polecam betę + betę po 48h. To równie dobrze mogła być implantacja. Jeśli beta prawidłowo wyjdzie to znaczy ze ciąża.

reklama
Ja jutro idę na progesteron i się stresuję bo nie wiem czego się spodziewać. Z jednej strony mam nadzieję że się udało bo ciągną i kluja mnie jajniki oraz piersi bolą a z drugiej że nie ze względu na weekendowe krwawienie po owulacji

No więc właśnie ja tak mam. Nie wiem czy to poronienie czy co. Czuje sie dobrze. Nawet żadnych skurczy. Nie pasowało mi, że się tak dobrze czuje dlatego zrobilam test
Często się zdarza , że kobiety mają normalnie @ i to przez kilka kolejnych miesięcy więc wszystko jest możliwe :)
Pokaż krechy :)

Ostatnia edycja:
Z innej beczki. Zdazylo sie ktorejs 3 dni krwawic A potem z głupoty zrobic test I zobaczyc 2 kreski?
Ja w ciazy z synem tak mialam. Byłam pewna że się nie udało i @ przyszła wcześniej niż powinna. Potem zrobiłam test i 2 II. Nigdy wcześniej ani później nie zdażyło mi się plamić. Dlatego teraz co mc jestem rozczarowana bo nie mam tego plamienia/krwawienia.

Ja w ciazy z synem tak mialam. Byłam pewna że się nie udało i @ przyszła wcześniej niż powinna. Potem zrobiłam test i 2 II. Nigdy wcześniej ani później nie zdażyło mi się plamić. Dlatego teraz co mc jestem rozczarowana bo nie mam tego plamienia/krwawienia.
A pamiętasz w którym dniu plamienia robiłaś ten test? Natalia pokaz te kreseczki :) a robiłaś tez przed terminem @?
ja naprawdę nie mam pojęcia co się ze mną dzieje, oprocz plamienia czuje się fatalnie, jestem mega słaba.

Test robilam na pewno już po plamieniu ale jeszcze przed terminem @. Nie pamietam dokladnie kiedy bo to było 8 lat temu. Przypuszczalnie test był dzień może dwa przed @. I był baaaardzo blady. Do dzis nie wiem czym było to plamienie. Około 7tc byłam u gina, serduszko jeszcze nie biło. Ale widać było 2 zarodki ( nie wiem jak nazwac) jeden prawidłowy drugi nie był "przyczepiony" do macicy. Lekarz mi wtedy kazał przyjść za 2 tyg żeby sprawdzić czy w tym pierwszym bije serduszko i co się stało z drugim.

reklama
Do góry