reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ojoj, to następny cykl będzie udany;) ja czekam nadal do 7.10. Doszła mi zgaga od wczoraj, ale przed okresem też nie raz mam więc nie biorę tego za objaw.. piersi dalej nie bolą, brzuch pobolewa. Zobaczymy co z tego będzie, pewnie ta franca nie odpuści i i tak odwiedzi..
Ja 9.10 wiec podobnie czekam. Ciekawe co ten pazdziernik nam przyniesie.

Ojoj, to następny cykl będzie udany;) ja czekam nadal do 7.10. Doszła mi zgaga od wczoraj, ale przed okresem też nie raz mam więc nie biorę tego za objaw.. piersi dalej nie bolą, brzuch pobolewa. Zobaczymy co z tego będzie, pewnie ta franca nie odpuści i i tak odwiedzi..

Hej Anka, no to czekamy razem, ja mam termin @ 6.10 (jestem w 4 cyklu po poronieniu)

Ja 9.10 wiec podobnie czekam. Ciekawe co ten pazdziernik nam przyniesie.

Razem raźniej ;)
Tak mnie korci żeby zrobić test, Wy też tak macie ? ??
mam te super czułe pink testy w domu, niby od 6 dnia po owu można testować, ale nie wiem czy to nie za wczesnie....

Hej Anka, no to czekamy razem, ja mam termin @ 6.10 (jestem w 4 cyklu po poronieniu)

Razem raźniej ;)
mam te super czułe pink testy w domu, niby od 6 dnia po owu można testować, ale nie wiem czy to nie za wczesnie....
Jak masz termin na 6 to dużo za wcześnie. Najwcześniej 12 dni po owulacji gdzie owulacja to dzień "zero". Ja też zawsze testuje za wczasy, teraz wytrzymałam do 13 dni po owu chociaż i tak wiedziałam że nic z tego.

To u mnie w drugą stronę się zmieniło, od poronienia 3 cykl nie bolą :) w tym tylko sutki.
jejku, a mnie chyba nigdy nie bolały piersi, może robiły się takie tkwliwe przed @, ale bólem nie można tego nazwać. W ostatniej ciąży za to szybko napęczniały jak balony i mega bolały przy ucisku przez tygodnie od 4-7. No a potem do normy szybko opadły.... Kurcze każda z nas inaczej przechodzi każdą sytuację i trochę śmiesznie sobie nawzajem coś tam radzimy.... jak i tak na końcu każdy organizm po swojemu reaguje.
Miłego dnia dziewczyny!!! :):):)

reklama

Razem raźniej ;)
Sa az tak czule? Nie slyszalam o takich wczesnych testach jeszcze :)
Ja 3 cykl po poronieniu i tez bardzo bym chciala ale nie mysle o tym duzo zeby jiepotrzebnie sie nie rozczarowac za tydzien..

Do góry