Ja brałam 5 dni antybiotyk. Nie zapomnij też o dobrym probiotykuTak? Czyli jest szansa dla mnie ja też mam mieć antybiotyk, jeden dzień po zabiegu mam wziąć
reklama
Nie ma sensu bo zimno mnie trzepie jak zawsze przed @ plus temperatura spada a nie rośnie więc nic z tegoNie myśl o stymulacji, bo może już się udało, 14 dpo to może tescik? Hihih
Nie namawiam!!
budkaa
Fanka BB :)
Ja 9.10 wiec podobnie czekam. Ciekawe co ten pazdziernik nam przyniesie.Ojoj, to następny cykl będzie udany ja czekam nadal do 7.10. Doszła mi zgaga od wczoraj, ale przed okresem też nie raz mam więc nie biorę tego za objaw.. piersi dalej nie bolą, brzuch pobolewa. Zobaczymy co z tego będzie, pewnie ta franca nie odpuści i i tak odwiedzi..
anka1988
Aktywna w BB
Oby same dobre wieściJa 9.10 wiec podobnie czekam. Ciekawe co ten pazdziernik nam przyniesie.
U mnie w teorii powinna dziś lub jutro, ciekawe jak wyjdzie w praktyce, czy się coś nie rozjedzie...U mnie z zegarkiem w ręku @ przyszła
Ojoj, to następny cykl będzie udany ja czekam nadal do 7.10. Doszła mi zgaga od wczoraj, ale przed okresem też nie raz mam więc nie biorę tego za objaw.. piersi dalej nie bolą, brzuch pobolewa. Zobaczymy co z tego będzie, pewnie ta franca nie odpuści i i tak odwiedzi..
Hej Anka, no to czekamy razem, ja mam termin @ 6.10 (jestem w 4 cyklu po poronieniu)
Ja 9.10 wiec podobnie czekam. Ciekawe co ten pazdziernik nam przyniesie.
Razem raźniej
Tak mnie korci żeby zrobić test, Wy też tak macie ? ??
mam te super czułe pink testy w domu, niby od 6 dnia po owu można testować, ale nie wiem czy to nie za wczesnie....
Jak masz termin na 6 to dużo za wcześnie. Najwcześniej 12 dni po owulacji gdzie owulacja to dzień "zero". Ja też zawsze testuje za wczasy, teraz wytrzymałam do 13 dni po owu chociaż i tak wiedziałam że nic z tego.Hej Anka, no to czekamy razem, ja mam termin @ 6.10 (jestem w 4 cyklu po poronieniu)
Razem raźniej
mam te super czułe pink testy w domu, niby od 6 dnia po owu można testować, ale nie wiem czy to nie za wczesnie....
jejku, a mnie chyba nigdy nie bolały piersi, może robiły się takie tkwliwe przed @, ale bólem nie można tego nazwać. W ostatniej ciąży za to szybko napęczniały jak balony i mega bolały przy ucisku przez tygodnie od 4-7. No a potem do normy szybko opadły.... Kurcze każda z nas inaczej przechodzi każdą sytuację i trochę śmiesznie sobie nawzajem coś tam radzimy.... jak i tak na końcu każdy organizm po swojemu reaguje.To u mnie w drugą stronę się zmieniło, od poronienia 3 cykl nie bolą w tym tylko sutki.
Miłego dnia dziewczyny!!!
reklama
budkaa
Fanka BB :)
Sa az tak czule? Nie slyszalam o takich wczesnych testach jeszczeHej Anka, no to czekamy razem, ja mam termin @ 6.10 (jestem w 4 cyklu po poronieniu)
Razem raźniej
Ja 3 cykl po poronieniu i tez bardzo bym chciala ale nie mysle o tym duzo zeby jiepotrzebnie sie nie rozczarowac za tydzien..