reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Skąd ja to znam, w każdym cyklu po owu to tak na siebie uważam, że aż się proszę o jakieś nieszczęście... Ale my kobiety takie już jesteśmy. Tak sobie teraz przypominam jak mówiłam jeszcze niedawno, że chciałabym być aktywną ciężarną, ale coś tak czuję, że przy moim mózgu będzie ciężko [emoji23][emoji23]
Ja jak w czerwcu zrobiłam test i był pozytywny to bałam się ruszać i bałam się żeby ktoś mnie nie uderzyl przypadkiem. Po radości czułam przerażenie, że teraz to dopiero będę się martwić o wszystko. Niepokój był ogromny i niestety się potwierdził.

reklama
Jest! Przyszła pani wielmożna [emoji23][emoji23][emoji23] Spóźniła się tydzień, narobiła nadziei ale jest [emoji23] Oficjalnie 1 DC [emoji3590] może do trzech razy sztuka? [emoji56]

Dzień dobry jak u was poranek? U mnie młoda z gluten od wczoraj już drugi raz od 1 września
Ale wczoraj odrazu banki, syrop cebulą imbir czosnek cytryna i miodem. Dziś jest lepiej jak narazie bez gorączki. Okres jakiś dziwny na clo 1 dc dosyć normalny 2 lali się jak .... 3 to samo wczoraj i dziś skompo. Po clo czuje się ok brzuch nie boli, lekko oczy dołączają.

Hej Wam
Ja w pracy, ale dziś szybciutko kończe, więc spoko.
Ból podbrzusza mam ciągle, ale za to piersi dziś dają odpoczynek od bólu.
Życzę wam miłego dnia.

Mnie dalej w krzyżu boli. Jajnik trochę. Humor za to taki, że bez kija nie podchodź, po chwili chce się płakać. Znowu ten cykl inaczej się układa niż inne. Zazwyczaj PMS tydzień przed przychodził z nerwami itp a nie dwa przed. Oszaleje, plus jesienna depresja się odzywa.

reklama
@Klaudia29_Trn a jak u ciebie, wredna @ przyszła? Oby nie!!!!
Hej Nie przyszła ale cały czas czuję takie pełne podbrzusze, nie umiem tego inaczej określić ale zawsze przed czuję coś takiego. Do tego dziś obudziłam okropnie nerwowa i jakaś przybitaKupiłam test, jutro z rana zrobię dla formalności. Myślałam, że ten miesiąc będzie szczęśliwy. Mój narzeczony w niedzielę kończy 30 lat, byłby piękny prezent... Jeśli mam rację to od nowego cyklu działam ze wsparciem lekarza. Dziękuję, że pytasz

Do góry