reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Jaki powinien być progesteron w 1 d C?
20190919_130638.jpeg

reklama
Dziewczyny moje postanowienie bycia oaza spokoju w tym miesiącu chyba jednak nie pójdzie tak jak tego bym chciała. Miałam owu w tym miesiącu w 12/13 DC jak nigdy... Zawsze mam około 20. Od poniedziałku (od owu) bola mnie plecy z prawej strony na dole i jajnik. Nie da się tego bólu nie zauważać bo jest dość intensywny. Czy któraś z Was też ma podobne objawy i co to oznacza? Pierwszy cykl po poronieniu też brzuch mnie bolał od owu aż do okresu. Miesiąc temu byla przerwa w bolu pomiędzy owu a okresem. Jednak zwariuje :(

Szczerze Ci powiem, że odkąd zaczęliśmy starania to w każdym cyklu od owu do @ boli mnie podbrzusze, krzyż i jajniki [emoji3525] więc Ci nie pomogę [emoji21]
Dziewczyny moje postanowienie bycia oaza spokoju w tym miesiącu chyba jednak nie pójdzie tak jak tego bym chciała. Miałam owu w tym miesiącu w 12/13 DC jak nigdy... Zawsze mam około 20. Od poniedziałku (od owu) bola mnie plecy z prawej strony na dole i jajnik. Nie da się tego bólu nie zauważać bo jest dość intensywny. Czy któraś z Was też ma podobne objawy i co to oznacza? Pierwszy cykl po poronieniu też brzuch mnie bolał od owu aż do okresu. Miesiąc temu byla przerwa w bolu pomiędzy owu a okresem. Jednak zwariuje :(

Tak to juz jest ,takie życie. Mnie już nic nie złamie.
A los bywa okrutny.
Włączeni to by moje dziewczyny miały kogoś więcej jak nas zabraknie.
Życiu można pomóc. Zmienić losu się nie da więc ja pomagam i walczę.
@Kotmonika87 boziu święty, aż mi słów brakuje...
Ale dzis usłyszałam takie słowa:
" Bóg doświadcza najbardziej tych, których kocha, ale Was umiłował najmocniej"

Mam to samo... Dziwne... Bo jak się nie staraliśmy to nie miałam takich rzeczy...
Ja przed poronieniem tak nie miałam. Bolały mnie zawsze piersi bardzo mocno od owu i przed @ ból zanikał. Brzuch pobolewal ale tak troche. W cyklu z ciążą piersi zaczęły boleć kilka dni przed terminem miesiączki dopiero i delikatnie. Po terminie @ rozchylały się na całego, za to właśnie brzuch wcześniej zakuł raz na owulację i później jak @ przychodziła, w między czasie lekko. W cyklu z ciążą bolał od owulacji kilka dni tak owulacyjne, później wzdęcia i znowu bóle. Teraz to samo... Ale w cyklu po poronieniu też bolało od razu po owulacji. Miesiąc temu bolał mocno ale przed samą @. Gdyby nie bolało to też człowiek by się nie zastanawiał tyle. Masakra :(

Ja przed poronieniem tak nie miałam. Bolały mnie zawsze piersi bardzo mocno od owu i przed @ ból zanikał. Brzuch pobolewal ale tak troche. W cyklu z ciążą piersi zaczęły boleć kilka dni przed terminem miesiączki dopiero i delikatnie. Po terminie @ rozchylały się na całego, za to właśnie brzuch wcześniej zakuł raz na owulację i później jak @ przychodziła, w między czasie lekko. W cyklu z ciążą bolał od owulacji kilka dni tak owulacyjne, później wzdęcia i znowu bóle. Teraz to samo... Ale w cyklu po poronieniu też bolało od razu po owulacji. Miesiąc temu bolał mocno ale przed samą @. Gdyby nie bolało to też człowiek by się nie zastanawiał tyle. Masakra :(
Ja to nie raz jak mnie zakłuje w podbrzuszu, albo piersi zaszczypią to mówię sobie : " o oszczędzaj się bo może to dzidzi"
Och ja głupia!!!

reklama
Skąd ja to znam, w każdym cyklu po owu to tak na siebie uważam, że aż się proszę o jakieś nieszczęście... Ale my kobiety takie już jesteśmy. Tak sobie teraz przypominam jak mówiłam jeszcze niedawno, że chciałabym być aktywną ciężarną, ale coś tak czuję, że przy moim mózgu będzie ciężko [emoji23][emoji23]
Ja to nie raz jak mnie zakłuje w podbrzuszu, albo piersi zaszczypią to mówię sobie : " o oszczędzaj się bo może to dzidzi"
Och ja głupia!!!

Do góry