reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Podejdź do okna i zrób zdjęcie w świetle dziennym[emoji8]
Ja tam widzę! Bardzo bardzo bladziutka
20191227_120757.jpeg
20191227_121142.jpeg
20191227_120913.jpeg

Ja tez już miałam wczoraj taki moment ze poczułam ze „coś wycieka” i myśle o ! @, patrzę i znowu nic😂
Zastanawiam się w jaki test najlepiej się zaopatrzyć bo czytając to forum widzę ze one tez niezłe kłamią 😂
Też mam to uczucie "wyciekania" od kilku dni, dlatego jeszcze z dozą sceptyzmu podchodzę do mojej porannej kreseczki, na razie się czuje jak na okres. Ciągnie podbrzusze od 2 dni dziś to już non stop, i te cycki mega bolą wszędzie i po bokach i sutki i takie są jak bomby. Dalej mam wrażenie, że będzie okres, muszę chyba zrobić tą bete jeszcze raz. Tak wam pisze, żebyście wiedziały w razie czego, że te objawy jeśli one są na prawdę ciążowe to bardzo mylące bo w życiu bym nie powiedziała, że ten test wyjdzie pozytywny.

reklama
Do góry