reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Kurde dziś 38 dc. Wkurza już mnie ta niepewnośc. Może tak może nie. Jakieś dziadowskie Ciebie wychodzą a konkretów żadnych brrr... [emoji35] Cień jest dobrze widoczny Ale trzeba zrobić bete bo beznadziejne są te testy [emoji2356]
I znów gratulacje dla tym co się udało.

Verona może jeszcze trochę cierpliwości i się wyjaśni ;)

Kurde dziś 38 dc. Wkurza już mnie ta niepewnośc. Może tak może nie. Jakieś dziadowskie Ciebie wychodzą a konkretów żadnych brrr... [emoji35] Cień jest dobrze widoczny Ale trzeba zrobić bete bo beznadziejne są te testy [emoji2356]

Mnie przy wykryciu 1 ciąży też wkurzały te testy. Zrobiłam po terminie @ biel wizira. Kupiłam inne jedna mocna czerwona krecha druga różowa. No to człowiek głupieje. Poszłam na bete to była już 300 więc dziwne, że nei wyszło na teście... ale może się nie znam ;)
Podobno jak nie ma pierwszej grubej czerwonej, wyrażnej krechy to test jest WADLIWY.

Kumpeli mojej spoznila się okres 2 tygodnie. Testy negatywne. Nawet cienia nie było. Pojechała na bete 53. Okazało się owu miała później. I u mnie w tym cyklu to też możliwe. Od wczoraj u mnie dopiero zaczynają boleć cycki. Więc trochę to dziwne. A dziś 38dc. Więc napewno coś się odpoznilo.
Mnie przy wykryciu 1 ciąży też wkurzały te testy. Zrobiłam po terminie @ biel wizira. Kupiłam inne jedna mocna czerwona krecha druga różowa. No to człowiek głupieje. Poszłam na bete to była już 300 więc dziwne, że nei wyszło na teście... ale może się nie znam ;)
Podobno jak nie ma pierwszej grubej czerwonej, wyrażnej krechy to test jest WADLIWY.

Znaczy że jest jeszcze dla mnie nadzieja 😅😉

Tu chyba lepiej widać. Na żywo widać dobrze.
20191227_114556.jpeg

reklama
Do góry