Katusiaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w szpitalu, zostawiła mnie na oddziale, wzięli bete do badania i po becie będzie decyzja
A ja zrobiłam sikańca i wg mnie nest cień cienia cienia. Wrzucam oceńcie czy mam zwidy czy nie. Mąż mnie wyśmiał oczywiście.
25 i to nie z porannego siku wiec teraz jestem bardziej wkurzona bo się nic nie dowiedziałamCoś tam delikatnie przebija. A który dc?
Plusik taki ze temperatura dalej ponad 37
25 i to nie z porannego siku wiec teraz jestem bardziej wkurzona bo się nic nie dowiedziałam [emoji28]
Jakie zawracanie głowy, każdy ma prawo tu pisać i dzielić się swoimi dolegliwościami [emoji4] My również to robimy, a czy jesteśmy w ciąży to nie wiemy. Nadejdzie Twój czas już niedługo, napewno w następnym cyklu się uda [emoji4]
Dokładnie po to jesteśmy żeby się wspierać bo jak nie my to kto.
Trzymaj się ciepło i dawaj znać co dalej!Jestem w szpitalu, zostawiła mnie na oddziale, wzięli bete do badania i po becie będzie decyzja
Robila testy owu wiec wiem mniej wiecej kiedy. Dwa tygodnie na pewno minęłyMoże jeszcze za wcześnie... Może owulacja się opoznila [emoji848]
Ja widzę , słabiutką kreseczkęA ja zrobiłam sikańca i wg mnie nest cień cienia cienia. Wrzucam oceńcie czy mam zwidy czy nie. Mąż mnie wyśmiał oczywiście.