reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja jak byłam w ciąży (krótko) to bardzo intensywnie plamilam na brązowo (prawie czarne), z farfoclami. Lekarz mi mówił że najprawdopodobniej jakiś stary krwiak się oczyszcza. Ciąża mimo to się rozwijała.
Takie plamienie miałam miesiąc. Coś mi tam dał do łykania już nie pamiętam co.

A że wtedy się nie udało to najprawdopodobniej były jakieś wady rozwojowe...

Ostatnia edycja:
reklama
A ja już chciałam wysłać męża po testy bo czuję się jakoś kijowo ale zmierzyłam temperaturę i nie wiem testować czy czekać na dziadowską @. Niech już przyjdzie zaraza przynajmniej odpuchnę. Jedyne co to mam dziwną szyjke bo jest wysoko i jest mega twarda ale pewnie na dniach się opuści.

To ja też nie robię. Nic i tak nie wyjdzie nawet jak coś jest
Kurcze a dużo je jest? Może nic straconego. Trzymaj się i koniecznie daj znać co lekarz powiedział.

Ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test sama nie wiem po co. Oczyszczanie biel i nic a nic się nie przebija. Czekam teraz do przyszłej soboty.

Ja dzisiaj miałam sen. Że byłam u giną i powiedział mi że mam się puknac w głowę i żadnej ciąży nie ma. Powiedział że mam nadciśnienie (gadaliśmy o nadciśnieniu wczoraj u moich rodzić i chyba się przysnilo [emoji23][emoji23][emoji23]) I wziął kawek ciasta i je rozgniotl w ręku. Powiedział że umrę jak będę jadła tyle słodkiego [emoji23][emoji23][emoji23] Najlepsze jest to że ja słodkiego nie jem, nobteraznpstatnio nawet miałam na niektóre Ale tak na codzień prawej w ogóle [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23] Obu ten sen nie byl proroczy

reklama
Do góry