reklama
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
dziewczyny, czy któras z Was zdecydowała sie juz ostatecznie na jakis sprzet? czy któras z Was ma juz wózek w domu?
co myślicie o kupowaniu przez internet np. na stronie bobowózki.pl? ja mam zamiar klupić wózek właśnie na tej stronie, czy któraś z was ma ewentualne złe doświadczenia?
co myślicie o kupowaniu przez internet np. na stronie bobowózki.pl? ja mam zamiar klupić wózek właśnie na tej stronie, czy któraś z was ma ewentualne złe doświadczenia?
natalia_lila
Fanka BB :)
Ja juz kupiłam furę. Zapłacilismy za nowy 450zł. Nie jest to żaden znany model. Ale po dokładnym obejrzeniu, przetestowaniu, składaniu i rozkładaniu- w pełni spełnia swoje funkcje. Mieszkamy w domu, więc nie będzie problemu z targaniem go na góre- waży 14kg. Nam sie podoba, jesteśmy zadowoleni.
katagorka20
my kupimy prawdopodobnie w koncu z beby merc taki za 920zł w sklepie , z fotelikiem mnie nie zalezy jakos specjalnie na wadze bo mam winde i nosic go nie bede a spodobal mi sie w sklepie dobrze sie prowadzi i ladnie wyglada wiec juz nie zastanawiamy sie dalej bo zwariowac mozna od tych ofert...a zamawiamy go pod koniec kwietnia czeka sie maksymalnie 2 tyg wiec akurat bedzie na 10maja najpozniej 14 wic spokojnie
estragon
mamusia synusia:P
ja go już mam w domku, tyle, że zamawiałam przez internet i z przesyłką zapłaciłam 700 zł. Troszkę nim pojeździłam, oczywiście montowałam itd i powiem Ci, że jak na razie wybór był trafny. Ze względu, że nie będziemy mieszkac już w domu, tylko u mamy w bloku, to będziemy zmuszeni trzymac go na klatce, więc nawet gdyby ktoś go zwinął, to na pewno nie bedzie tak żal, jak gdybym wydała na niego ze 2000 zł. Mieszkam na 8 piętrze, ale mam 2 windy w bloku, także nie będzie problemu z wnoszeniem go.my kupimy prawdopodobnie w koncu z beby merc taki za 920zł w sklepie , z fotelikiem mnie nie zalezy jakos specjalnie na wadze bo mam winde i nosic go nie bede a spodobal mi sie w sklepie dobrze sie prowadzi i ladnie wyglada wiec juz nie zastanawiamy sie dalej bo zwariowac mozna od tych ofert...a zamawiamy go pod koniec kwietnia czeka sie maksymalnie 2 tyg wiec akurat bedzie na 10maja najpozniej 14 wic spokojnie
A waga jest chyba porównywalna do xlandera albo jest nawet lżejszy z tego co czytałam.
jaszczurka86
Ja również już zamówiłam ale musze poczekac na odbiór 2-3 tyg. Kupiliśmy Tako jumper z fotelikiem w kolorze czerwono czarnym w sumie zapłaciliśmy 1200 zł. I z tego co pojeździałam nim po sklepie to fajnie się prowadzi...z resztą koleżanka korzysta i sobie chwali:-)
aniasz5 ja juz sprawe wozka dawno przerobilam i mam swoje dwa typy: x-lander xa i jedo fyn 4ds. bedzie jeden z tych i zdania nie zmienie za nic w swiecie
Nataliak no pewnie zgadzam się z tobą. ja tez tak mam.ja znowu jestem za firmą tako-jumper lub warrior.ale powiem tylko tak wskrócie ze ten Jedo tez mi sie podobał( na pewno jest bardziej funkcjonalny jak xlander) bo własnie ostatnio miałam okazje go porównywac z moim jumperem.i powiem ci ze jedo ma fajniejszy podnóżek i szerszą gondolę. tez leciutko sie prowadzi.co do kolorów to mam troche inny gust bo mi się podoba cały zielony.ale no własnie mimo wszystko chyba i tak obstaje za moim Tako...-też sie cos uparłam na niego...
Ja początkowo czyli jakieś 4 miesiące temu też myślałam nad Tako. Byłam jednak w sklepie gdzie stały obok siebie właśnie Jedo i Tako. Dla mnie Jedo bez porównania lepszy od Tako, choćby jeśli chodzi o jakość materiałów, nie wspominając już o innych szczegółach. Choć nie mówię absolutnie że Tako jest zły czy brzydki (bo jest kilka kolorów które mi się podobają) to jednak Jedo dla mnie jest atrakcyjniejszy
reklama
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
ja chyba jednak sie zdecyduje na Mutsy Transporter granatowy z fotelikiem maxi cosi city + spiworek i adaptery do montowania fotelika na stelażu oraz pompowane tylnie koła...kosztuje troche kasy bo na dino.sklep.pl znalazłam oferte za okolo 1900zł, ale spełnia moje wymagania estetyczne, no i wagowe..bede go targać codziennie na 3 pietro..
Mam trochę wyrzuty sumienia, bo koleżanka mi mówi, że mam sie puknąc w głowę, że chce dać tyle kasy za wózek,ale ja doszłam do wniosku, że pewnie bedzie mi służył przez 3 lata i zostanie dla kolejnego dziecka, no i też ja np. całą ciąże chodzę do lekarza na NFZ, wiec wizyty mnie nie kosztują, a ona chodzi co 3 tygodnie do lekarza, który kasuje za wizytę 100zł, łatwo policzyć ile za całą ciąże zostawi u niego pieniedzy, a ja sobie ta sama kwotę przeznaczę na zajebisty wózek...
Mam trochę wyrzuty sumienia, bo koleżanka mi mówi, że mam sie puknąc w głowę, że chce dać tyle kasy za wózek,ale ja doszłam do wniosku, że pewnie bedzie mi służył przez 3 lata i zostanie dla kolejnego dziecka, no i też ja np. całą ciąże chodzę do lekarza na NFZ, wiec wizyty mnie nie kosztują, a ona chodzi co 3 tygodnie do lekarza, który kasuje za wizytę 100zł, łatwo policzyć ile za całą ciąże zostawi u niego pieniedzy, a ja sobie ta sama kwotę przeznaczę na zajebisty wózek...