reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Ewelle byłoby naprawdę super.dzięki ci bardzo.mam nadzieję ze z tym sprowadzaniem to nie będzie zadługo bo terminy nam się zbliżają.ale ja tez jak tylko gdzies go ujrzę dam natychmiast ci znać.tylko pamiętaj proszę...:-)

reklama
znowu mam dylemat wozkowy... nie wiem czy x-lander czy jedo. w zwiazku z tym ide w piatek pomacac oba a konkretnie sprawdzic latwosc montazu gondoli w obu upatrzonych modelach. no i jeszcze okazalo sie ze fotelik ktory dostalismy mimo ze jest firmy ktora robi x-landery to do nich nie pasuje za to do jedo owszem...

fotelik to nic szczegolnego bo grillo delti. auta nie mamy wiec moze taki byc bo bedzie sluzyl do szybkich wypadow do sklepu itp. no i jedo to 300-400zl mniej niz x-lander. mysle ze latwosc zakladania/zdejmowania gondoli przewazy bo poki co nie zmieniamy mieszkania i bede musiala targac osobno stelaz i osobno gondole na 2pietro.

nataliak ja jestem za jumperem lub warriorem ale powiem ci szczerze ze ja ostatnio w sklepie porównywałam jedo z jumperem. i dla mnie jedo tez fajny wózeczek i jest bardzo porównywalny do niego tyle ze trochę wiekszy od jumpera. tylko trochę mi koła sie nie podobały. opony jakies takie wąskie... ale ma napewno o wiele wiecej zalet niz x lander. x lander swego czasu to był mój faworyt po babecar at style ale odeszłam od niego bo w gondoli nie miał podnoszonego dna co jest bardzo fajne jak dziecko juz próbuje samo siadać i mozesz go ustawic równiez w pozycji półlezącej.. w spacerówce siedziska nie mozna montować przodem lub tyłem to tez jest chyba wazne przynajmniej jak dla mnie no i te nieszczęsne oparcie regulowane na paski co sprzedawca w sklepie miał problem z demonstracją chociaz to podobno do opanowania ale nie wyobrazam sobie dziecka spiącego i mnie mocujacą się i regulującą te paski.ale kazdy znajdzie w nim jakies swoje zalety. to taka moje spostrzezenia. tyle ze miał fajny design i to mnie w nim na początku urzekło.

jedo fajnie wygląda na zywo go nie widizałam kolory tez mi sie podobaja
a powiedzcie jakie koła wybieracie pompowane czy gumowe bo jakos zdania są podzielone i sama juz nie wiem

reklama
aniasz5 ja juz sprawe wozka dawno przerobilam i mam swoje dwa typy: x-lander xa i jedo fyn 4ds. bedzie jeden z tych i zdania nie zmienie za nic w swiecie :p

kredka27 ja zdecydowalam sie na pompowane kola bo bede sporo jezdzic po lesie i wiejskich terenach a poza tym zima lzej bedzie taki wozek prowadzic po sniegu.

Do góry