Ewelle byłoby naprawdę super.dzięki ci bardzo.mam nadzieję ze z tym sprowadzaniem to nie będzie zadługo bo terminy nam się zbliżają.ale ja tez jak tylko gdzies go ujrzę dam natychmiast ci znać.tylko pamiętaj proszę...:-)
reklama
N
nataliak
Gość
znowu mam dylemat wozkowy... nie wiem czy x-lander czy jedo. w zwiazku z tym ide w piatek pomacac oba a konkretnie sprawdzic latwosc montazu gondoli w obu upatrzonych modelach. no i jeszcze okazalo sie ze fotelik ktory dostalismy mimo ze jest firmy ktora robi x-landery to do nich nie pasuje za to do jedo owszem...
N
nataliak
Gość
fotelik to nic szczegolnego bo grillo delti. auta nie mamy wiec moze taki byc bo bedzie sluzyl do szybkich wypadow do sklepu itp. no i jedo to 300-400zl mniej niz x-lander. mysle ze latwosc zakladania/zdejmowania gondoli przewazy bo poki co nie zmieniamy mieszkania i bede musiala targac osobno stelaz i osobno gondole na 2pietro.
zgadzam sienie wiem jak w jedo ale w x landerze gondola wypina się bardzo łatwo
nataliak ja jestem za jumperem lub warriorem ale powiem ci szczerze ze ja ostatnio w sklepie porównywałam jedo z jumperem. i dla mnie jedo tez fajny wózeczek i jest bardzo porównywalny do niego tyle ze trochę wiekszy od jumpera. tylko trochę mi koła sie nie podobały. opony jakies takie wąskie... ale ma napewno o wiele wiecej zalet niz x lander. x lander swego czasu to był mój faworyt po babecar at style ale odeszłam od niego bo w gondoli nie miał podnoszonego dna co jest bardzo fajne jak dziecko juz próbuje samo siadać i mozesz go ustawic równiez w pozycji półlezącej.. w spacerówce siedziska nie mozna montować przodem lub tyłem to tez jest chyba wazne przynajmniej jak dla mnie no i te nieszczęsne oparcie regulowane na paski co sprzedawca w sklepie miał problem z demonstracją chociaz to podobno do opanowania ale nie wyobrazam sobie dziecka spiącego i mnie mocujacą się i regulującą te paski.ale kazdy znajdzie w nim jakies swoje zalety. to taka moje spostrzezenia. tyle ze miał fajny design i to mnie w nim na początku urzekło.
reklama
N
nataliak
Gość
aniasz5 ja juz sprawe wozka dawno przerobilam i mam swoje dwa typy: x-lander xa i jedo fyn 4ds. bedzie jeden z tych i zdania nie zmienie za nic w swiecie
kredka27 ja zdecydowalam sie na pompowane kola bo bede sporo jezdzic po lesie i wiejskich terenach a poza tym zima lzej bedzie taki wozek prowadzic po sniegu.
kredka27 ja zdecydowalam sie na pompowane kola bo bede sporo jezdzic po lesie i wiejskich terenach a poza tym zima lzej bedzie taki wozek prowadzic po sniegu.