A my po dłuuugich, nocnych dyskusjach doszliśmy do wniosku, że nie będziemy wydawac całej kasy na wózek, bo i tak mamy dostac ten Chicco, więc w razie "W" bedziemy miec alternatywę. A jak obydwa okażą się lipne, to spróbujemy je sprzedac, dołożyc troszkę kaski i kupimy wtedy coś lepszego
, chociaż po zasięgnięciu opinii doświadczonych mamusiek wiem, że nie warto wydawac dużo kaski na wózek wielofunkcyjny, bo nie całym roku często gęsto mamusie przerzucają się na najlżejsze spacerówki.
Ten, na który się zdcydowaliśmy ma w zestawie wszystko- gondola, spacerówka, fotelik, śpiworek, folia p/deszczowa, moskitierę, torbę, przewijak, jakąś tackę na napoje, barierkę, koła pompowane, przekładaną rączkę. Brakuje mi tutaj tylko skrętnych kół, co prawda były też do wyboru z obrotowymi, ale one są piankowe.
Wózek spełnia wszystkie normy, wygląda dośc masywnie, waży 16 kg (ale dla mnie waga nie ma znaczenia, bo mieszkam w parterowym domu), no i ma pozytywne opinie. Podoba mi się wizualnie, a kosztował z przesyłką tylko 690 zł;-).
Zobaczymy jak się będzie sprawował, najwyżej bedę później płakac
. Chyba jako jedyna na forum zdecydowałam się na polski wózeczek??