reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

A ja po tygodniach namysłu zrezygnować muszę z x-landera :-(
Komplet (z fotelikiem maxi cosi citi) wyniosł by nas ok.1850zł i stwierdziliśmy że to dużo tym bardziej że za taką cenę chciałąbym już mieć rączkę przekładaną (jak patrzę teraz na dzieci w spacerówkach, siedzące przodem jak im na buzki snieg pada i wiatr wieje, a nasze dzidizie też na zimę będą już w spacerówkach, to uważam że przekładana rączka to mus). Także będzie tako jumper za 1000 zł plus fotelik 350zł. Brak mu troche do zgrabności x-landera, ale generalnie podobny jest i nie bedziemy musieli sie az tak czyscic na wozek, a zaoszczedzone pieniadze damy chociazby na znieczulenie dla mnie (w moim szpitalu taka "przyjemnosc" 600zł kosztuje).

reklama
A ja juz wczoraj kupilam w Toy'r'us wozek, taki 3 w jednym, spacerowka, gondolka i fotelik samochodowy, torba z przewijakiem i spiworek do spacerowki, to wszystko w jednym, za bardzo dobra cene, praktycznie za darmo... Mimo, ze nie jechalam tam po wozek, to nie moglam tego nie kupic.:-D

Narazie nie wkleje, bo stoi w kartonie zapakowany w skladowce, trzeba go zlozyc. To maz bedzie skladal, ale jeszcze nie teraz, bo po co ma mi stac i sie kurzyc, zrobimy to w maju. Moge pokazac go wam na stronce toy'r'us. Wozek jest skromny, bo ja nie mam wielkich wymagan odnosnie wozka. W kolorze brazowo-niebieskim. To jest wlasnie ten zestaw za ...279 euro... Jak klikniecie na zoom, to obrazek wam sie powiekszy.

Babies"R"Us | Descriptif produit

Ja na moj mam gwarancje na 2 lata. :-) I tyle mi wystarczy, bo po 2 latach, mam zamiar wsadzic dziecko w lekka parasolke Maclarena. Na odleglosc tez chyba daja gwarancje?

reklama
krewetka powiem Ci ze ja na poczatku bylam nastawiona tylko na sklep stacjonarny ale potem jak sie naczytalam o bezawaryjnosci x-landera to stwierdzilam ze nie bede sie obawiac zakupow on-line. poza tym producent w razie jakichkolwiek usterek przyjmie zawsze wozek i naprawa trwa okolo 3dni, trzeba go wtedy wyslac do czestochowy do deltimu.

a co do spacerowek z przekladana raczka to ponoc maja jedna zasadnicza wade: kazdy wozek jest odpowiednio wywazony i jesli przelozymy raczke to to wywazenie zostaje zachwiane, inaczej rozklada sie jego ciezar, zle sie prowadzi, zle skreca, zle podbija. dlatego lepsza opcja jest po prostu mozliwosc montowania siedziska spacerowki w obu kierunkach jazdy.

Do góry