reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
a czy któraś wie czym sie rozni maxi cosi citi od cabrio?

różnią się..
..twardością - citi jest bardziej miękki, te boczki są z miękkiej gąbki, w cabrio masz taki jakby kubełek, jest sztywniejszy, bardziej zwarty
..wyglądem - w citi boczki masz z tego bardziej śliskiego materiału, z tego co w dokładce dla niemowlaczka masz osłonkę dla główki, cabrio natomiast cały wewnątrz jest z "normalnego" materiału
..ceną - citi tańszy o jakieś 30-40%

chyba tyle co do różnic

z mojej strony mogę powiedziec, że ogólnie te foteliki są bardzo udane, a który lepszy? chyba ten, który bardziej Wam wpadnie w oko, my kupowaliśmy fotelik jakieś dwa lata temu i wybraliśmy cabrio, ale wtedy różnica w cenie to było jakieś 50zł, cabrio bardziej nam się spodobał, teraz chyba wzięłabym citi chcąc zaoszczędzic te 200zł

krewetka i który bierzecie? bo my zdecydowaliśmy się na city i nawet na allegro znalazłam dużo taniej niż w sklepie :-)

ja właśnie nie wiem, powiem szczerze, że nie podoba mi się to jak fotelik jest na stelażu, ale z drugiej strony jakie to praktyczne:-) a adaptery też nie są takie drogie.. sama nie wiem...

adaptery kosztują 99zl wiec chyba sobie daruje zwłaszcza ze wydaje mi się ze nie będę miała potrzeby wożenia dziecka w foteliku na stelażu

myślałam, ze tańsze są te adaptery, no to w takim razie ja też sobie daruję, poza tym jak będę miała taki piękny wózek, to będę chciała, zeby gondola była, a nie fotelik :-D:-D

reklama
My wzięliśmy city i adaptery choć też początkowo ich nie chciałam, ale stwierdziliśmy że jakbyśmy jechali do rodziców tylko na weekend to weźmiemy tylko stelaż i się fotelik wepnie. Ale tak ogólnie to też zamierzam z gondolą paradować:-)

Do góry